Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registr dlužníků

Od: katulinka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Chtěla sem si vzít v bance uvěr ale žádost mi byla zamítnuta kvuli záznamu v regitru dlužníků BRKI,částku po splatnosti jsem již uhradila,bylo mi ale řečeno že z registru zmizím až po 4 letech s tim že banka v registru uvidí že dluh byl již uhrazen,nevíte někdo zda banka chváli uvěr když uvidi že jsem dluh uhradila nebo lze zažádat až po 4 letech kdy mě uplně z registru smažou.Nemáte někdo zkušenost?Děkuji všem moc za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

katulinka
hodnocení

0x
Nevíte někdo prosím?

hodnocení

0x

Zkuste víc bank. Moneta jsou sice vydřiduši (nemají super vysoké splátky, ale nezaplatíte jednu splátku v termínu a sedřou z vás kůži), ale jsou ochotnější než ostatní a možná, že by jim ten RD, když je to splacené, nevadil.

katulinka
hodnocení

Ani moneta nechce pujcit kdyz sem zapsána v registru, dostala sem se tam jen kvuli jedne opožděně splátce a zaznam se pry smaže az po 4letech

ano
hodnocení

0x
Zkusila jste Equa bank nebo Air bank?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma registr dlužníků

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]