Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzařování mobilu vs. vliv na spermie

Od: pepyk93* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,mám takový dotaz a zajímá mě váš názor na věc.*hi*

Již přes rok musím nosit zapnutý mobil v kapse u kalhot.Od 7:00 do zhruba 15:00 ho musím nosit v kapse,jinak to prostě nejde.

Teď můj dotaz.Bojím se,aby to záření z mobilu neničilo moje spermie...*plac*Docela se bojím.Chci se zeptat,kde nosíte mobil vy a jak se proti tomuto záření bráníte.Jestli nějakým obalem nebo jak? Zajímá mě váš názor na věc (popř. bych byl rád i třeba za nějaký zajímavý odkaz k tématu).

Dříve jsem také samozřejmě měl mobil,ovšem byl třeba vypnutý (což teď bohužel nejde) a také vyzařoval o mnoho méně záření.A netvrďte mi,že to žádný negativní vliv nemá...*zed*

V poslední době mě občas v pravém varleti na malý okamžik sevře taková svíravá bolest...bojím se,že je to právě z toho mobilu a zdá se mi,jako by se mi malinko zmenšilo (pravé varle)...*sok*

Na tomto odkazu : radirna.cz/... jsem si nsšel,že můj mobil vyzařuje 1,25 - 1,5 W/kg,což je v porovnání s ostatními telefony poměrně dost...*zed*

Na výše uvedeném odkazu jsou i nějaké rady jak se proti tomuto záření bránit,třeba méně volat a více posílat SMS.Ovšem pošlu SMS a šup s mobilem do kapsy a zase už to působí...*zed*

Takže ještě jednou.Jak se bráníte proti tomuto záření? Kde nosíte mobil? Řešíte to nějak? Mám strach z rakoviny varlat...*plac*

Děkuji za každou odpověď...:)

doplněno 31.12.09 19:12:

Jen doplním,že ten mobil nosím v pravé kapse a ta svíravá bolest je právě v pravém varleti.V podstatě je vzdálenost mobil-pravé varle jen pár cm a odděluje je od sebe jenom kus tenké látky a těch pár cm...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud lze věřit lékařským kapacitám,lze pokládat toto "záření" za bezvýznamné.Dokonce se vyskytly názory,že podobně jako magnetizmus může pro některé organické projevy být prospěšné.

JABRAKA

miljan*

Věřit kapacitám, dovol abych se zasmál. *cert* Je známo, že záření je škodlivé, ale oficiálně nemůže být.

pepyk93*
hodnocení

Já mám právě stejný názor.Domnívám se,že i kdyby se vyskytla nějaká negativní studie,tak se pár telekomunikačních společností složí (pro společnost zanedbatelný výdaj) a autorům studie zařídí luxusní x patrovou vilu někde na druhém konci světa výměnou za nezveřejnění té studie...možná jsem malinko paranoidní,ale to mi neříkejte,že to záření byť klidně hodně malý negativní vliv nemá...

doplněno 31.12.09 21:11:

A proč mě tedy trápí ta svíravá bolest v pravém varleti...? *nevi*

cyril*
hodnocení

0x

A co začít nosit mobil v zadní kapse? To by jsi měl nějaké záření u pr..le!

raadek*
Kup si kozene pouzdro na opasek a kdyz mas ze zareni panickou hruzu, tak si do pouzdra dej medeny plech smerem k telu. Take prodavaji propisky se svetelnou indikaci prichodu hovoru. Treba maji indikaci i zvukovou nebo vibrace. R.
pepyk93*
hodnocení

Děkuji,vaše odpověď se mi líbí.To pouzdro určitě zkusím...:)

doplněno 31.12.09 21:13:

Taky mě třeba napadlo pouzdro z olověného nebo hliníkového plechu,ale to je asi moc velká ptákovina co...? *smich*

raadek*
Asi bys mel problemy se signalem. R.
pepyk93*
hodnocení

Děkuji za rychlou odpověď. :)

To mě jen napadlo,protože jsem někde četl,že tyto kovy odstiňují nějaké nebezpečné záření (nevím,zda to bylo právě u mobilu)...

Zkusím tedy to pouzdro a uvidím...*frajer*

pepyk93*
hodnocení

Jednou jsem si ho dal do zadní kapsy u kalhot a zapomněl na něj a sednul jsem si.Ovšem tak nešikovně,že jsem si po... displej.Oprava mě přišla na 1000,- Kč.Od té doby si ho do zadní kapsy u kalhot nedávám...*smich*

BTW : Zajímavý názor...:D

doplněno 31.12.09 21:02:

To je na Cyrila...

hodnocení

0x
Měl jsem z toho nocční můry a jeden psycholog mi poradil obalení nejbližšího přítele do kousku alobalu a tak to dělám každý den..sice celý sšednul ale ch*j s tym.
pepyk93*
hodnocení

Mě teď nejde o přítele jako takového,spíše o varlata,a ty by se asi balily hodně špatně...*smich*

pepyk93*
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi.:)

Budoucí uložení mobilu už mám celkem vyřešené,teď mě zajímá,proč mám tu občasnou svíravou bolest v tom pravém varleti,popř. jestli mám jít k lékaři a kdyžtak k jakému...*nevi*

Nejsem žádný simulant,ovšem také nechci v tak docela mladém věku mít třeba rakovinu...nechci zaměškat období,kdy se stím dá něco dělat...

jabraka*

Pepčo,tohle si vytrpěl před Vánocemi můj vnuk,zánět varlete a 14 dní antibiotik.Ani z mobilu to nemá,stačí totiž ve špatném počasí posedět na studeném schodě .

Jinak si trochu počtěte ,chlapci,jaké "záření"mobil vyzařuje?!Protože je to v podstatě radiová vysílačka,pracující na Gigahertzových frekvencích,prochází tělem energie elektromagnetických vln vysílače operátora a pö spojení i vysílačky z mobilu řádu desítky wattů.Prochází celým prostorem,nezávisle na umístění mobilu.Když dáte mobil do kovového pouzdra,jediný efekt bude ten,že mobil nebude fungovat.

JABRAKA

doplněno 01.01.10 11:55:

V tomto odborném článku,který jsem neměl trpělivost dočíst až do konce,protože je až příliš nesrozumitelný,snad proto,že je psán autory proti mobilům vyloženě zaujatými.Ale je skutečně zajímavý a obsahuje obrovskou míru informací o vlivu neionizujícího elektromagnetického záření.

celostnimedicina.cz/...

JABRAKA

1jara*

Vyhledej lékaře, s ničím takovým si nezahrávatj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]