Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nejsou to běžné ruce - jsou vzácné (mám totiž stejné). Jde o to, že kloub u palce je hodně umístěný do strany a to vyvolává dojem, že zápěstí je úzké. Mohu Vás ujistit, že v běžném životě to ničemu nevadí, nikoho to nezajímá a nemusíte to řešit. Zdravím!
nwm - zkuste si zakrýt ten kloub u palce (a palec) a zjistíte, že zápěstí už není úzké (je to jen optika).
Jak chcete zvětšovat kosti?
Podívejte se na svoje rodiče, prarodiče, na jejich konstituci, na jejich ruce. Hodně věcí se totiž dědí.
Jinak, pokud nepracuje manuálně, neštípete dříví sekerou, neřežete pilou kmínky, nesečete trávu kosou, srpem, nekydáte hnůj, netaháte vodu ze studně, neperete na valše, což byly skoro každodení práce na vesnici, tak nemáte z čeho zesílit. Tedy osvalit ty ruce.
V úvahu by připadal nějaký sport, těžká atletika. Kosti Vám zesílí, svaly narostou.
Já mám třeba zápěstí obalená tukem, ale po tom jistě netoužíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.