Nejste přihlášen/a.
Ahojky lidičky mám problém .( Takže jela jsem v sobotu k příteli a antikoncepci jsem si nechala doma a v neděli jsem si vzala 2prášky naráz(za sobotu+neděle) a potom už jsem to brala pravidelně pondělí,uterý,středa(a ve středu večer jsem měla s přítelem sex)-udělal se do mě... a máma mi řekla,že 2prášky se brat nemůžou,že to potom není učinný,chtěla bych se zaptat jestli náhodou nemůžu být z toho těhotná?Nebo je všechno v pořádku? Beru prášky lindynette20 ...Děkuju moc za odpovědi
pěknýho Sivestra...
Tak to pozor! V žádném případně to tak není., že by to bylo v klidu Když pacientka zapomene užít tabletu LINDYNETTE 20, měla by si ji vzít během 12 hodin, které následují po běžné době užívání. Pokud vynechanou tabletu neužije během dvanácti hodin, musí si ji vzít ihned, když si vzpomene a zbývající tablety už užívat normálně. Kromě toho by měla používat doplňkové nehormonální antikoncepční metody, s výjimkou kalendářní a teplotní metody, a to po dobu sedmi po sobě následujících dnů. Pokud těchto sedm dní skončí až po využívání balení, vynechá se sedmidenní přestávka bez tablet a po využívání poslední tablety z prvního balení se pokračuje hned další den první tabletou z dalšího balení. Pokud u pacientky nedojde po využívání druhého balení k menstruačnímu krvácení, je třeba vyloučit možnost otěhotnění a teprve poté pokračovat v užívání z dalšího balení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.