Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes jsem se si všiml, že mám růžové místo přikládám foto, dřív jsem tam měl takový bolák pravděpodobně, to byl zanícený chlup. Uřízl jsem to žiletkou a vydezinfikoval, potom se to už bylo růžové a už to bude asi 2-3 měsíce od doby, kdy jsem to uřízl. A když to hodně zmáčknu tak je to světlé a hned se to prokrví. Měl jsem strach aby to nebyl melanom. Podle fotky je to v pořádku? Můžou to být jen slabší místo, kde je to vice prokrvené vlásečnice?
Děkuji.
Pěkný víkend
dnes jsem se si všiml, že mám růžové místo přikládám foto, dřív jsem tam měl takový bolák pravděpodobně, to byl zanícený chlup. Uřízl jsem to žiletkou a vydezinfikoval, potom se to už bylo růžové a už to bude asi 2-3 měsíce od doby, kdy jsem to uřízl. A když to hodně zmáčknu tak je to světlé a hned se to prokrví. Měl jsem strach aby to nebyl melanom. Podle fotky je to v pořádku? Můžou to být jen slabší místo, kde je to vice prokrvené vlásečnice?
Děkuji.
Pěkný víkend
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]