Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo je ten pravý?

Od: lucka321* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,

dostala jsem se poměrně do složité situace. Kvůli které si pokládám právě otázku: Jak vypadá láska? Jak se pozná?

Byla bych ráda kdybyste mi napsali Váš názor na věc.

Po čtyřletém vztahu jsem potkala naráz dva muže. Už je to asi půl roku, co ten čtyřletý vztah nemám. Netuším však, jestli jsem stále zamilovaná do bývalého. S tím prvním mužem, kterého jsem potkala, jsem Něco měla, ale pak jsem potkala toho druhého. Prvním muž je velmi vtipný a úsměvavý, neřešíme spolu moc vážné věci. Řekla bych, že mezi námi to jiskří a táhne nás to k sobě. Jenže se mi začal dvořit i druhý muž, s kterým jsem taky Něco měla, jelikož v té době jsem možná kvůli druhému muži opustila toho prvního, s kterým jsme byli asi měsíc spolu. Druhý muž je velice hodný a milý, ale už tam není mezi námi ta jiskra. Uvědomuju si, že druhý muž je možná lepší muž, ale chybí tam ta jiskra.Tudíž, když jsem po nějakém měsíci potkala prvního muže, tak jsme se museli políbit, i když jsem věděla, že je to hloupé vůči tomu druhému.

Trávím ráda čas s obouma. Ale nevím, co si teď počít. V jeden den mi oba dva řekli, že mě milují (nezávisle na sobě). Nevím, zda je miluju také oba dva a nebo jednoho více. Nevím, zda nepočkat až na třetího muže, který by spojoval povahy těchto dvou mužů.

Budu ráda za každou odpověď. Přeju hezký den.

doplněno 24.02.18 17:25:

Oba je beru takoví, jací jsou. Mám je opravdu velmi ráda.

doplněno 24.02.18 17:29:

Nechtěla bych ani jednomu ublížit, ale vím, že je to nevyhnutelná situace a že jim už takto ubližuju. Myslela jsem, že když je oba dva poznám, že časem i poznám, kterého si vybrat.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Když se musíte ptát, pak ani jeden neni ON.

hodnocení

6x

Dobrý den. Podle popisu ani jeden z mužů není pro Vás ten pravý. Jeden Vás přitahuje, ale jinak s ním nic neřešíte, je to pro Vás jen takový relax a odpočinek. Ten druhý Vás nepřitahuje a tak to také není ten pravý. Počkejte si na toho třetího. Takového, který Vás bude přitahovat a nebude do větru.

iz*
hodnocení

1x

Kdybyste nechtěla ublížit ani jednomu, chovala byste se jinak.

Odpovím na otázku, jak by měla znít: Nejste ta pravá ani pro jednoho z nich, ani pro jednoho z nich nejste dost dobrá. (Zní to tvrdě, že? Ale to, jak s nimi jednáte, mi jinou možnost odpovědi nedává.)

lucka321*
hodnocení

Chápu Vaši reakci. Avšak si myslím, že někomu se to takhle někdy sejde. To se stává.

iz*

Myslet si to můžete, v tom Vám nikdo nezabrání. Ale že to není férové jednání a navíc ani jednoho z nich nemilujete, by Vám mělo být jasné.

lucka321*
hodnocení

Ano, to se stane, že člověk má na výběr a aby si mohl správně vybrat, tak chce znát obě dvě varianty řešení. Uvědomuju si, že to není správné.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Oba dva mít nemůžete. A jestliže se neumíte rozhodnout, tak to vypadá, že pravý není ani jeden. Protože kdyby byl, tak byste to poznala a toho druhého byste poslala do háje zeleného.

hodnocení

1x

Oba vás přitahují kvůli něčemu jistému. Tipnu si, že kvůli něčemu, co jste s předchozím partnerem ke konci vztahu neměla - jednou je to jiskra a vášeň ( = ten první) a podruhé je to jakási jistota a klid ( = ten druhý).

Pokud váš bývalý byl bez jiskry a vášně a ještě se k vám choval nehezky (stačí, jestli vás třeba ignoroval, nehýčkal vás), tak je to jasné. Prvně vyřešit bývalého, pak teprve řešit budoucí vztahy.

Pokud váš bývalý měl jiskru a hýčkal si vás, tak je to složitější, ale de fakto výsledek je stejný.

Vy nestojíte o ty konkrétní chlapce. Stojíte o pár jejich konkrétních atributů. Pokud byste jednoho z nich milovala, tak neřešíte jeho atributy a neporovnáváte je s někým jiným.

Vím, že je těžké narazit na někoho, s kým je ta "jiskra" (první atribut) a na někoho, kdo je opravdu milý a hodný (druhý atribut), ale není třeba do toho hned praštit. Obzvlášť s oběma naráz. Chápu, že vás oba něčím přitahují, ale tady měl zvítězit rozum a s oběma se jen přátelit, dokud si neujasníte, co chcete.

Pravděpodobně to bude ale někdo třetí.

lucka321*
hodnocení

Děkuji za odpověď.
Bývalý přítel se ke mně opravdu poslední dobou choval nehezky, ale jiskra tam byla, ačkoliv už se moc často bohužel nemohla projevovat. Možná pak proto se mi líbí tito dva muži. Ale opravdu nevím, jak se toho zbavit. Bývalého přítele jsem opravdu milovala a možná, že k němu ještě něco cítím, i přes to, že mi ublížil a že bych se k němu už nechtěla vrátit.
janm*

lucka 321

Nelze sedět jedním zadečkem na dvou židlích, staré známé pravdivé ať zvolíte kohokoli 1,2, nebo potencionálního 3 vězte že se může objevit ještě lepší 4,5,6...a tak dále, nemusí přijít hned třeba až už budete "svoji" objeví se další...Zkrátka je nutné si uvědomit že nikdy nebudete moci mít všechno, zvolte si tedy toho o němž si myslíte že bude pro vás ten Nej, ale počítejte s tím že v životě potkáte ještě dost takových Nej se kterými by jste chtěla být s tím nic nenaděláte, to by jste musela často partnery měnit, jakmile zvolíte je dobré pak už "držet kurs" v opačném případě je pak lepší se vůbec nevázat. Vstup do vztahu potažmo manželství se zase tak neliší od vstupu do kláštera, chcete-li žít ve dvou pak nezbývá se pak už nedívat dokola a držet se toho co máte, jinak stejně "přeberete" a ve výsledku možná ani šťastná nebudete :)

amo
hodnocení

0x
Jestli jste mladá a mate dost casu, hledejte dál a nevazte se, zatim to neni laska, az to prijde, poznáte to časem a nebudete váhat.

liska5
hodnocení

0x

Vy se nejdříve musíte vyznat sama v sobě.

hodnocení

0x

Já si myslím, že k tomu všemu, co vám napsali ostatní, je dost podstatné, kolik je vám let. Jestli jste dívkou, pak je důlžitá jiskra, o které píšete. Jestli jste ženou, pak je důležité, kdo z nich je vhodnější pro život. Koho z nich si dovedete představit jako otce pro své děti.

lucka321*
hodnocení

Je mi 20 let, ale rozhodně už bych chtěla být s mužem, s kterým bych měla i rodinu. Jako otce mých dětí si dovedu představit oba dva. Vím, že oba dva mají dobrý vztah k dětem.

Tak to snadno najdete ještě toho třetího:).

looney*
hodnocení

0x
Můžete přece milovat dva muže a přitom spát ve své posteli.Přátelství je krásná věc.Především proto,že nikomu neubližuje.No a čas potom udělá své.I ten,o kom si myslíme že je ten pravý,..časem může být vše jinak

lucka321*
hodnocení

Je možné, že bych se ještě mohla zamilovat po tříměsíčním vztahu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]