Nejste přihlášen/a.
Jak jste přišla na to, že máte chřipku? Je to Vaše vlastní diagnoza, nebo Vám to řekl doktor? Mnoho lidí považuje za chřipku jakékoliv větší nachlazení. Chřipka nemůže přejít v angínu, ale není nemožné mít tato 2 onemocnění zároveň. To už ale opravdu přestává sranda a je o to větší důvod neprodleně navštívit doktora.
No mně se stalo, že jsem měla virózu střevní a chodila s tím do práce a pak z toho bylo něco horšího. Chytla jsem na to ještě jinou virózu, takže dvě najednou. A bacha na to, ať nechytnete něco v čekárně u lékaře nebo v ordinaci. Tam jsem jednou chytla ještě něco horšího než s čím jsem tam přišla. 2 nemoci najednou jsem pak měla. Ono totiž jak je tělo oslabené jednou nemocí, tak se snadněji chytne ještě něco jiného k tomu.
A vy máte diagnostikovanou chřipku?
Tyto příznaky odpovídají zároveň angíně.
Navštivte co nejdříve svého lékaře !
Chřipka a angina jsou dvě principiálně odliěná onemocnění; chčipka ja virového původu a anginu způsobují bakterie (různé). A OBĚ TYTO NOMOCI MOHOU BÝT I SPRTELNÉ., ale jedna v druhou jaksi přejít nemmže, tak jako utopení nemůže přejít v oběšení.
hann má pravdu, i virového původu, někdy dokonce mykotického.
Chce to návštěvu lékaře a CRP test, dá se koupit i v lékárně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.