Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chřipka / angina

Od: hann odpovědí: 13 změna:
Dobry den, je mozne aby presla chripka v anginu? Tretim dnem lezim doma s horeckou (39°), kasel, ucpany nos, bolest tela. Dnes se pridala bolest v krku, na patre mam bily flek a necitim chute.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jak jste přišla na to, že máte chřipku? Je to Vaše vlastní diagnoza, nebo Vám to řekl doktor? Mnoho lidí považuje za chřipku jakékoliv větší nachlazení. Chřipka nemůže přejít v angínu, ale není nemožné mít tato 2 onemocnění zároveň. To už ale opravdu přestává sranda a je o to větší důvod neprodleně navštívit doktora.

hodnocení

3x

No mně se stalo, že jsem měla virózu střevní a chodila s tím do práce a pak z toho bylo něco horšího. Chytla jsem na to ještě jinou virózu, takže dvě najednou. A bacha na to, ať nechytnete něco v čekárně u lékaře nebo v ordinaci. Tam jsem jednou chytla ještě něco horšího než s čím jsem tam přišla. 2 nemoci najednou jsem pak měla. Ono totiž jak je tělo oslabené jednou nemocí, tak se snadněji chytne ještě něco jiného k tomu.

hodnocení

2x

A vy máte diagnostikovanou chřipku?

Tyto příznaky odpovídají zároveň angíně.

Navštivte co nejdříve svého lékaře !

jarin*
hodnocení

2x
hann přesně před 2 lety jsem taky myslel, co ty. A skončil jsem na jipce. Dopajdej se na pohotovost, chce to atb. Neváhej a nečekej!

hodnocení

1x

Oslabený organismus snadněji napadne jiná nemoc. Proto se i u viróz při těžším průběhu dávají antibiotika.

hodnocení

0x

Chřipka a angina jsou dvě principiálně odliěná onemocnění; chčipka ja virového původu a anginu způsobují bakterie (různé). A OBĚ TYTO NOMOCI MOHOU BÝT I SPRTELNÉ., ale jedna v druhou jaksi přejít nemmže, tak jako utopení nemůže přejít v oběšení.

hann
hodnocení

ano, ale angina muze byt puvodu i viroveho

hann má pravdu, i virového původu, někdy dokonce mykotického.

Chce to návštěvu lékaře a CRP test, dá se koupit i v lékárně.

Nicméně stále trvám na tom, že chřipka je něco jiného než angína a nemůže v angívu přerůst. (jiná věc je, že onemocnění chřipkou vám nezaručí vůči angině imunitu.

rada1
hodnocení

0x

Chřipka může přerůst i v něco horšího. Hajdy k lékaři.

¨Naplékaře+rosto souhlasím s návštěvou lékaře. Když po třech dnech domácího léčení nejen že není znát pokrok, ale spíš naopak, je nejvyšší čas. Ona chřipka devede být "něco horšího" i sama o sobě.

Pardon, míto"¨Naplékaře+rosto" měko být "Naprosto" *cert*

hodnocení

0x

Chtělo by to výtěr z krku, je možné, že tam máte nějakého streptokoka.

Šupu šup k lékaři!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]