Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,koupil objednal jsem si přes aukro poloosu údajně na citroen AX od Vladislava Kháse. Přišla jiná, pan Kháš poslal ještě jednu, tu samou. Obě poloosy jsem mu odeslal zpět a domluvili jsme se na vrácení peněz na můj účet. Dodnes mi peníze neuhradil, pouze slibuje ať počkám. Trvá to už druhý měsíc. Jak mám postupovat. Děkuji Pastorek.
Dobrý den,
zašlete dlužníkovi doporučený dopis s dodejkou ve kterém ho vyzvete k uhrazení dlužné částky do určité doby. (Např. do deseti dnů od doručení dopisu)
Dále uveďte upozornění - dle Vašeho uvážení:
Upozorňuji na skutečnost, že pokud dluh ve výše uvedené lhůtě nevrátíte, bude pohledávka vymáhána soudní cestou.
V tomto případě však budu požadoval kromě dlužné částky ještě zaplacení zákonného úroku z prodlení, nákladů soudního řízení a nákladů právního zastoupení.
Pokud nejste schopen ve výše uvedené lhůtě dluh uhradit a máte zájem na mimosoudním vyřízení věci, kontaktujte mne prosím písemně ve lhůtě do 10 dnů od obdržení tohoto dopisu s návrhem splátek dluhu či jiným řešením úhrady dluhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.