Dobrý den dneska ráno to chtěl parter udělat rukou. Ale nemohl se nějak udělat chtěl abych mu to udělala pusou ale odmítla jsem. Mému partnerovy je 47 let a nikdy problém nebyl anebo to dělám špatně já?
Nic neděláš špatně bud v klidu Někdy je ten raní syndrom partnera prostě silnější než jeho touha po vrcholu Řečeno jednoduše už se na ten sex s tebou tolik netěšil spíš to bral jako dení samozřejmost Ber to s nadhledem příště se to povede
Dobrý den, možná ten spěch byl na škodu. Jestli jste to nějak komentovala ("Dělej, už musím do práce."), tak to byl spíše stres, než vzrušení. Pokud myslíte rychlost Vaší ruky, tak i zde platí, že méně je někdy více. Jaký byl konečný výsledek? Zdravím!
doplněno 23.02.18 06:50:
katka23 - patrně si šel poradit sám. Ostatně, i Vy se ho můžete příště zeptat, jestli to děláte dobře, resp. ať Vám řekne přesně, kde ho to vzrušuje nejvíce (odhaduji ze vzpomínek, že to bude žalud ).
katka23
Nic takového jsem mu neříkala a výslek byl takový že po chvilce odešel...
Ja bejt váma tak se nestresuju máte doma starýho kozla kterej si nabrnk mladou vílu a místo aby byl rád že si v posteli nemusí hrát na archeologa tak bude prudit s takovou blbostí jakým je jeden nedokončenej vrchol to se mi asi zdá Bejt tebou pošlu ho do háje že by se nestačil divit
My nevíme,jak mu to děláte,takže se těžko vyjádřit,zda jste to dělala dobře nebo ne. Zkuste to jindy a v klidu a ne ráno ve spěchu,když partner vstává na šichtu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.