Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, nemáte někdo tip či doporučení jakou zakoupit pyrotechniku na zvukový efekt (petardu)? Poslední roky se setkávám s výrobky, které ani zdaleka nedosahují takových efektů jako kdysi a přitom nesou stejný název. Zkoušel jsem různé výrobce či firmy ale je to prostě slabota. Jedná se mi přesněji o výrobek (zvukový efekt) s názvem MEGA. Kdysi byla jen jeden druh a byla to slušná rána. Dnes se to hemží výrobci a distributory různých rádoby petartd s názvem MEGA, ale ať testuji co testuji, pořád je to slabé, sotva silnější než obyčejný slavný (zelený) PIRAT.. Tak bych chtěl poprosit o radu, jakou značku či druh zakoupit, respektive co zůstalo ještě poctivé.. Děkuji
Zdarec, porád mi nejde do hlavy co z těch dělbuchů ti lidi mají... Uděláto to bum, možná to trochu zableskne a jinak asi nic...
Proč si raději ne nekopíte nějakou oˇhostrůjnou pyrotechniku? Fontány , gejzíry, k.pumy světlice.
jinak bych ti řekl vyrpb si vlastní"petary".ale... ti výrobcy taky nemohou z petardy udělat granát, jak asik očekáváš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.