Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

(18+)! Nezávazný sex

Od: amater007 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den / Ahoj

v první řadě, prosím nekritizujte mě, spíše mi poraďte, děkuji. Jde o to, že před 2 týdny jsem poznal jednu super dívku (točí videa) a chtěl jsem ji poznat. Napsal jsem ji na Insta a nějak jsme si začali psát a řekli mi, jestli bych ji dal Whatsup. Tak jsem to udělal a píšem si každý den tam a máme 2h třeba hovor i víc a i videohovor (není fake). A nějak během psaní, jsme se dostali k oblasti sexu a ona je... no má až moc ráda sex. Mně se to začalo líbit tak jsem si s ní začal o tom psát.. takhle si píšeme už asi týden večer co večer třeba do 4 do rána a točíme i pro sebe videa (ne nejde o hauly, nebo vlogy). No a jsme na sebe hrozně nadržení a už jsme se domlouvali, že spolu pojedem do Prahy, do hotelu a že si.. no všichni víme.

Teď už se pomalu dostáváme k problému :D

.. problémem je, že jsem ještě s dívkou přímo sex neměl, respektivě s ex jsme dělali všechno kolem (orál a tak). Já se jen bojím toho, že se buď udělám moc rychle, nebo se mi třeba nepostaví, nebo ještě další věci co mě zatím nenapadli..

a teď vaše úloha..

Poradte mi prosím co dělat, aby bylo všechno v pohodě, spíše mi jde o vaše zkušenosti, jestli třeba před tím často si to aspoň sám udělat, nebo vůbec nedělat. Na co pak myslet či nemyslet. Prostě potřebuju uklidnění :D (ví že jsem měl něco jen s jednou holkou, ale neřekl jsem ji že nešlo o klasický sex + mi řekla, že se to občas stává, že se člověk udělá až moc rychle, jen aby to tak nebylo pořád). Děkuji za rady
P.S.: Prosím moralisté a další neodpovídat. (mám 22 let)
P.S.2: Je neskutečně krásná a sexy a moc mě bere i po psychické stránce :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

základem je se zbytečně nenervovat ber to jako každodení činost a mysli přitom třeba na hokej pak to pude

neber to jako bojový ukol -ber to v klidu a v pohodě nestresuj se

no a když to nevyjde napoprvý no žádná tragédie povede se to napodruhý nikdo neni dokonalý

a pokud máš obavu stoho že budeš rychlejší než by si partnerka přála tak si ho před setkáním procvič pravou rukou ;)

amater007
hodnocení

Moc děkuju, pokusím se

Jen doplním, aby jsi si dával pozor. Jeden známý taky slyšel, že je dobré se před schůzkou uspokojit sám, že díky tomu déle vydrží. No bohužel se mu to podařilo 7x a na schůzce se už nepostavil :D. Jinak nesmíš mít nervy jinak taky nic nebude.

amater007
hodnocení

Jo to je mi jasné, že to zas moc nepřehnat.. moc děkuju :D

hodnocení

4x
Přidám také pitomý komentář:
Toho tripla můžeš chytit i při orální stimulaci. Ještě jsem neviděl gumu na jazyku...

randolf*
hodnocení

4x

*blee* No pravdu zde mají ti, kteří radí jít na to s klidem. Čínské přísloví praví: "Očekávej jen to, po čem toužíš." Většina problémů se časem srovná. Píšeš, že je krásná, přidám tedy jedno přísloví české: "Muž který má krásnou ženu má několik nocí hezkých ale všechny dny ošklivé." Držím palce.

radajz*
hodnocení

2x

Pokud chceš, aby to dopadlo, co nejlíp, tak se uvolni a pokud možno nemysli na nic. To je moje odpověď na tvůj dotaz.

Když už jsem se do toho ale dal, tak si neodpustím sdělit taky svůj názor. Rizika, co tu padly, jsou oprávněný a pokud to ta dívčina takhle praktikuje furt, tak je to dokonce víc než pravděpodobný. Asi všichni víme, co s člověkem dokáže dělat nadrženost, obzvlášť ve tvým věku, ale věř, že to za to nestojí. Radši si doma vy*oň a počkej, až si najdeš skutečnou přítelkyni. S ní totiž pak ani nebudeš muset dělat takový přípravy, jako teď. Žádná "normální" holka se s klukem nebude domlouvat na sex. I když ho třeba sama chce. A už vůbec ne, když tě v životě naživo neviděla.

Tenhle komentář se tě samozřejmě dotkne, ale je míněn dobře. Kdyby to tady někdo nemyslel dobře a nechtěl ti "pomoct", tak se ani neobtěžuje sem psát.

amater007
hodnocení

Jde o to že jsme si psali dlouho a jí to vzrušovalo + jsme měli párkrát videohovor, oba studujeme VŠ, takže nejde o nějakou .. má ráda sex, ale ne s kýmkoli.. navíc jen s a je skvělá jako osoba, chytrá, zábavná, atd.. proto říkám že ten komentář byl pitomý.. nejsem jeden z těch co jdou s každou.. mám svůj rozum a jen jsem chtěl radu na moji otázku

ech
hodnocení

1x
Nechce se mi verit, ze to ta "krásná čubička" nabidla zdarma, vetšinou to vyjde dost draho a jestli to má ráda často tak bacha na tripla *tyty*
amater007
hodnocení

Děkuji za pitomý komentář, přesně to jsem chtěl vědět
P.S.: už existují gumy
ech
Neni zač amatere, snad taky viš jak to muzeš chytit, guma nekdy nestači !

hodnocení

1x
Nejde jen o tripla. Je plno kožních sraček o kterých nemáš nejspíš ani ponětí a guma tě před nima neochrání. Ale to ti docvakne až v čekárně u kožní a následná dlouhá a nejistá léčba...

janyk
hodnocení

1x
Buď vpoho. Stretnete sa, pokecáte a ak to príde, tak to príde. Netlač na pilu... A rozhodne si ho nehoň sám. Nechaj to na ňu.Ak sa rýchlo spravíš určite ti dá možnosť urobiť reparát. ;) Nepriprav ju o radosť vidieť ťa striekať. PS: Užite si to.

looney*
hodnocení

0x
Přesně!uklidnit se.Krom toho jsem názoru,že člověk se udělá tak rychle,jak moc sexy je ta dívka.Začni pomalu,..žádné divoké zvíře..a ono to nějak dopadne.Hlavně se tím nestresuj.To pak teprve budeš dělat chyby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]