Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístup zaměstnavatele

Od: nikola* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,zajímalo by mě,jestli mám právo se ohradit ohledně zveřejňování jmén zaměstnanců.Jde o záležitost,kdy došlo ve výrobě k nalezení jednoho kusu-zmetku.Zakázku však dělalo několik lidí a nyní zaměstnavatel zveřejnil na veřejné tabuli ve firmě jména všech těchto zaměstnanců ač je jasné,že viník je jen jeden.Mě se to jeví hodně nefér až jako neoprávněné poškozování pověsti některých zaměstnanců.Problémy vždy nějaké byly ale s tímto jsem se po mnoha letech v této firmě setkala poprvé,kdyby měli takto zveřejňovat každodení problémy se zaměstnanci,bylo by vždy co a nemyslím si,že bych chtěla číst kdo přesně jmenovaný co provedl.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Veřejná tabule ve firmě? Podle mne je to firemní tabule, nikoliv veřejná.

amo
hodnocení

1x
Jestli vas to štve, napiste k tomu, ze zodpovednost pada na zamestnavatele, protoze zodpovida za sve zamestnance on a jako vrchni šef by mel mit krácene odmeny, pripadne rezignovat :)

hodnocení

0x

Na jakém základě "zveřejnil"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]