Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistka na blbost vuci zamestnavateli

Od: kukacka odpovědí: 7 změna:
Ahoj,jako ridic mam pojistku vuci zamestnavateli(na blbost),kdyz mas casto nejake karamboly a pojistovna plati,je mozno,aby stebou skoncila?popripade co pak?pojisti te jina pojistovna.Diky.Hezky den.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kukačko, ano, pojištovna může skončit s Vámi. Pojistit se můžete i jinde. Je to jen o penězích.

doplněno 21.02.18 19:01:

To já nemůžu vědět, že jste nežádoucí. Já jsem náhodně včera kontroloval stav svých pojistech a mám taky dvě plnění u jedné pojistky. Bez problému jedu dál.

kukacka
hodnocení

Dekuju,jsem pro ne nezadouci?,jezdim rok a mel jsem dve udalosti,co myslite?teda jedna uz byla proplacena,asi 7 tisic a druha se resi s podnikem,ale jak je tady znam,tak me nechaji zaplatit...

V pojistné smlouvě nějaké sankce uvedeny nejsou? Zvýšení pojistného, snížení úhrady a podobně?

kukacka
hodnocení

Prave,ze ne platim 3200 rocne,spoluucast 10%,minimalne 1000 kc...

hodnocení

1x

Stejně jako vy máte možnost ukončit pojištění, tak tuto možnost má pojišťovna. Při častých škodách vám může pojištění vypovědět. Pak se můžete pojistit jinde. Databáze mezi pojišťovnami o těchto pojistkách není.

doplněno 21.02.18 19:54:

Sebod, vaši představu vám rozmlouvat nebudu.JPP

sebod*
21.02.18 17:57

ale je

jenda2*
hodnocení

0x

Každá další pojišťovna bude chtít znát bezškodní minulost. Může se stát, že uvedete nulovou historii a oni zjistí opak. Riziko si spočítá každá pojišťovna a třeba vás pak nikdo nepojistí. To klidně může být. Někde jsem četl že existuje nějaký registr škodních událostí a že pojišťovny v této oblasti úzce spolupracují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]