Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. S takovým batoletem bych do Egypta určitě nejela - z hygienického hlediska. Když chytne průjem dospělý, je to špatné, ale dá se to vydržet. U tak malého dítěte ale u silného průjmu hrozí brzká dehydratace a už vás vidím, jak necháváte své dítě ošetřit v místní nemocnici. Přítele bych poslala do Egypta samotného, ať si to tam užívá, když už měl tak hloupý nápad zaplatit zájezd bez toho, aby se s vámi poradil.
mě zas fascinuje jak každej musí trávit dovolenou u moře..kor když má malý děcko..pak se tu vedou diskuze jestli to je vhodné nebo není, řeší se velikost aut, aby se do něj vlezl kočárek a další chujoviny a jaké jsou potřeba věci s sebou a všechno je podmíněno malýmu děcku, které z toho má stejně prd a výsledku i rodiče...proboha lidi to si nemůžete těch pár let kdy je to děcko úplně malé, odpustit a trávit dovolenou jinak/jinde než u moře?...stává se z toho národní sport "kdo byl vícekrát u moře nebo na dovolené v zahraničí"
Proboha, mějte rozum - radši nikam nejezděte! Jakou máte doma komunikaci - partner zaplatil dovču v Egipt - o takových věcech se normální člověk snad domlouvá a ne prásk a jedem! Jestli se chce partner jen předvádět, ať si zvolí nějaké bližší končiny. Kdyby mi tohle řekla dcera, tak raději budu vnučku celý měsíc hlídat, jen aby ji netahali k těm ...
My byli s 2,5 letou dcerkou v Řecku a úplně v pohodě. Poprvé letěla v letadle už 7 měsících (Irsko) a taky to zvládla. No a v jejich letech je ji zcela jedno, jestli je v Egyptě nebo doma. Naše malá se druhý den po návratu z Řecka chystala do jídelny na snídani
Já tam jezdím každýrok,,nebojte se, ale vyberte si 5 hvězdový hotel a nejezděte přím do Hurgády, tamm totiž vedou vodu v potrubí až z Luxoru, což je daleko a podle toho ta voda vypadá a není jisté že hotelový personál vše myje v čisté vodě. Jeďte do Marsy, poradím vám klidně hotely, když mi napíšete vnitřní poštou. Když dítěti omyjete ovoce balenou vodou, tak jídla se bát nemusíte a žádný led do vody i sama. A pít z vlastních skleniček v barech na pláži, někde mají kelímky na jedno použítí, to je nejlepší, ale někde ještě dávají do skleniček a ty se mejou jak se to dá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.