Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v Německu v Žitavě

Od: orionka* odpovědí: 22 změna:

Dobrý den,

píše se o tom že v Německu v žitavě vznikly dvě nové fabriky které mají zájem o české zaměstnance. Ráda bych se dozvěděla názvy těchto firem, popřípadě zkušenosti s prací tam. Pokud někdo víte, předem děkuju za odpověd

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Stoffhaus Zittau – W & S Textil GmbH, KSO Textil GmbH, Küsters Textile GmbH

Portál Eures (česky, v pravém sloupci najdete data konání poradenských dnů pro zájemce o práci v Německu)

Možná, že by Vám pomohla i volná místa v Žitavě: Jobs in Zittau (německy).

Případně můžete zkusit Job Center Zittau, Arbeitsvermittlung, Rathenaustraße 18A; +49 3583 797674 nebo Agentur für Arbeit Bautzen, Gst. Zittau - Arbeitsamt, Kantstraße 25; +49 800 4555500

Práce v Německu v Žitavě
lubosziga

prosím zavolejte ,měl bych o práci v zitavě .Slyšel jsem že tam příjímají diky za info .

martin83
hodnocení

2x

Bydlím v Olbersdorfu u Žitavy a pracuji v Čechách, bývalí východní Němci jsou na tom s platama stejně jako Češi, pokud tedy nepracujete v Čechách za minimální mzdu.Kdo si chce opravdu vydělat musí na západ...

radekzajic
Dobrý den Martine,snad mě poradíte jak na to,sháním někoho kdo se mnou bude chtít komunikovat v němčině a budu k němu moc jezdit každý den na konverzaci a třeba jim-mu pomoc s jakoukoliv práci kolem baráku či v domácnosti a to vše zadarmo!Jde mě jen o to se naučit němčinu.Lepší základy němčiny mám ale chtěl bych se zlepšit.Předem děkuji za jakoukoliv informaci.
pavelnowacki

to neni pravda vubec ..to zas pise nejaka rychlokvaska ktera tu bydli rok i sprijezdem .

iz*
hodnocení

1x

Pár otázek pro všechny, kdo by chtěli pracovat v Žitavě bez znalosti němčiny:

V obchodě (samoobsluze) si nakoupíte, tam to nejspíš bude bez problému.

Jak ale chcete řešit nějakou závadu v bytě? Nesprávně spočtenou a vyplacenou mzdu?

Jak budete řešit případný pracovní úraz, jak se chcete domluvit s nadřízeným, u lékaře nebo na úřadech? Já bych práci v zahraničí doporučila lidem, kteří jsou schopni se domluvit ve všech běžných životních situacích v jazyce země, ve které chtějí pracovat.

mila2

To vůbec neřešte, tam se vždycky najde někdo, kdo vám to přeloží /spousta čechů, poláků, ukrajinců atd./, než se naučíte. Brzo se naučíte jednoduchou němčinu a s tou už se domluvit dá i s mistrem. Mluvit německy a domluvit se je lehčí než anglicky, Němec rozumí i když mluvíte špatně. Kdežto angličan ne, tam jak špatně něco vyslovíte tak vám nerozumí nic.

milanzlebek
hodnocení

0x

Dobrý den moc se omlouvám že tímto reagují na vaše psaní ale také dlouhodobě zháním práci v Žitavě a moc prosím o radu kde se mohu ptát na práci v Žitavě kde nemusím umět Německy udajně tam jsou čeští mistři ale do dnes nevím název fabriky ,moc děkují za jakoukoliv informací předem moc děkují s pozdravem Milan Žlebek v.r.

pavelkopriva

Milane bydlím v Zittau a rád vám pomohu poradím!

zdenekkolbinge
Dobrý den Milane,Moc moc prosím rozhodl jsem se zkusit práci v Německu,konkrétně v Zittau mohl by jste mě poradit,případně pomoct.Byl bych vám opravdu zavázán!Děkuji za odpověď.Svuj email jsem uvedl.
S pozdravem
Kolbinger Zdeněk
petrt*
Dobry den,take me zajima jestli je tedy v Zitave nejaka fabrika ktera prijime cechy bez znalosti jazyka?Slysel jsem o tom,ale nevim o nikom,ze by tam pracoval.Dekuji za jake koliv info.Petr
andrealepkova

Dobrý večer. Též sháním práci v Žitavě, německy se maličko domluvím, prosím o informace kde nabírají čechy.

S Pozdravem

Lepková Andrea

samsonlubos
Dobrý den také bych rád dělal v zittau řeč bohužel neumím. Rád bych pracoval jako rydič vzv z praxi 12 let. Může někdo poradit Děkuji
samsonlubos
Dobrý den také bych rád dělal v zittau řeč bohužel neumím. Rád bych pracoval jako rydič vzv z praxi 12 let. Může někdo poradit
bivoj*

Dobrý den, taktéž bych vzal zavděk infem na Ty dvě fabriky kde by byla česká společnost.
V souřčasné době urgentně hledám práci v německu, neb očekávám založení rodiny anglicky mluvím obstojně, německy se učím.
Beru cokoliv v okolí Žitavy/Ebersbachu/ Seifhennersdorfu, jelikož plánujeme začít žít v Rumburku/Jiříkovu.
pakliže máte jakékoliv informace.

lucie23
Dobrý den chci se zeptat jestli zda někdo neví o nějaké práci v Žitavě , ebersbach , Neugersdorfu , lobaul atd?
Jako skladník nebo operátor výroby nebo podobné práce? Děkuju
ladislavdolens
Dobrý den je tu někdo kdo by my poradil chtěl bych zkusit dělat v Německu Žitau jako stavební dělník za odpověď dekuji

radektorba
hodnocení

0x

Dobrý den, také sháním práci s přitelkyní v Žitavě.Budu rád za každé info děkuji.

tereza12
hodnocení

0x
Dobrý den chtěla bych se zeptat s přítelem by jsme chtěli pracovat v Žitavě v Německu ale nemůžeme najít práci .. nemáte někdo kontakty nebo zkušenosti..Děkuji mockrát ozvěte se prosím na email..

marekklempar
hodnocení

0x

Dobrý den orionka

Také mám velký zájem o práci v Německu v zittau a chci jse zeptat koukám že vase otázka je stará 342 dnů tak si říkám že už asi stě našla nějakou tu práci v zittau tak jestli by stě mi mohla také něco doporučit?

petrcizek
hodnocení

0x
Hezký den přeji
Strašně rád bych s přítelkyní bydlel a pracoval v německu Žitavě.
Byl bych rád kdyby mi někdo pomohl najít tam práci.
Chci se naučit německy a žít tam přítelkyně je těhotná a chtěly by jseme aby tam i porodila děkuji za informace

milos1981
hodnocení

0x

Práce v Žitavě je nějaká i tady, ale možná toho bude více v okolí. prace.starke-jobs.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma práce v žitavě

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]