Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
začal jsem nakupovat drobnosti na tomto portále. Nejdřív vše stálo kolik mělo. Třeba jsem platil 15 Kč, tak se z karty odečetlo 15 kč. Po měsíci ale došlo k mírnému navýšení oproti uváděným cenám. Teď když si vyberu zboží za 15 Kč, odečte se mi 15,40 Neví někdo čím to je? Jde sice o minimální položky, ale i tak mě to zajímá. Kupuje se tam vždy bez poštovného, takže tím to nebude.
A malý poddotaz. Jak to dělají ty čínské obchody, když posílají něco zdarma. Jak se jim může vyplatit poslat třeba položku za 10 kč s poštou zdarma?
Dobrý den,nakupuji tam už dlouho,každá položka je ve výsledku dražší o několik desetihaléřů až po koruny.je to asi podle aktuálního kurzu koruny,a poštu tam u nich dotuje stát,proto si můžou dovolit posílat bez poštovného,ale jak se jim to vyplatí,to nevím
kupuji hlavně za ty směšné částky,nedávno panenku za 9 kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.