Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěla jsem si právě stáhnout z "Ulož to" ten seriál "dabing strret" a všechny díly jsou smazané. Je tam napsáno, "tento soubor byl smazán". Nevíte někdo proč? Také jsem si všimla, že když stahuji, tak nyní musím vložit předepsaný kód, jinak se to nezačne stahovat. To také dříve nebylo. To je nějaké nové opatření? A proč? Díky za odpovědi.
Tak to už dává smysl. To bude určitě tím. Protože to se mi ještě nikdy bestalo, že by byly úplně všechny soubory a od všech, co je tam vkládají smazané. A když je něco smazáno, tak je tam většinou napsáno, že to smazal ten, kdo to tam vložil. Tady je jenom "soubor byl smazán", tečka.
Tak já jsem ho tam nikdy neviděla, ale já používám ke stahování FR a také už několik let. Objevilo se mi to teprve tento týden poprvé. Napřed jsem si myslela, že to je jenom u některých souborů, ale protože já stahuji hodně, tak vidím, že je to teď úplně u všech. Musím zadat kód. Dříve jsem nemusela.
Totak, já právě FR používám už několik let a jsem s tím nesmírně spokojená. Dokonce si myslím, žes mi to kdysi poradil Ty a já ho od té doby používám. Takže jeho přednosti znám velmi dobře. A tak také vím, že jsem tam nikdy nemusela ten kód opisovat. Proto se ptám, co se změnilo.
Totak, ano je to tak , přes YouTube to stahuje filmy do minuty. To je úžasné. Bohužel tam také není všechno co by mne zajímalo. Jinak díky za další rady. Já ale nikdy nekoukám přes počítač, přehrávám na USB a pak koukám v televizi.
Ano, dříve na FRD kód z uložta nebyl, což bylo supr, když člověk stahoval třeba dvacetidílný seriál, tak u toho nemusel pořád sedět a opisovat kódy. Ale funguje pořád, což je hlavní
Tak zrovna teď jsem zkusila stáhnout seriál "české století" a je to všechno jinak. Dříve byla možnost stáhnout 5 filmů najednou, teď jsem zadala dva a chtěla zadat třetí, a objevilo se, že byl překročen limit povolený limit požadavků. Což je divné. Opakuji, že stahuji přes FR. Takže nejen že člověk musí opisovat kódy, ale i v počtu stahování je změna. Teda nevím, jestli to zítra nebude fungovat zase normálně, ale dnes je to fakt divné. Jdu to zkusit ještě jednou.
Zdravím @suzymon®, na fóru pro FreeRapid Downloader píše admin následující: it wont work anymore. Ulozto fixed the issue FRD used. JPEXS is the only one who can find a way... Please use other services like fastshare.cz and others. Mohlo by to znamenat, že se opisování captcha kódů v aplikaci FRD už nezbavíme. Nevím přesně, jak se jim podařilo capchu automaticky doplnit, jestli měli přístup k databázi kódů nebo odposlouchávali kód z nahrávky, který je na uloz.to pod obrázkem capcha, každopádně uloz.to nějak zvýšilo zabezpečení. Pokud si poslechnete nahrávky, je tam přidaný zvuk na pozadí a písmena jsou přečtena tak, aby jim bylo co nejméně rozumět, což prakticky znemožňuje podobný způsob automatického doplnění. Uvidíme časem
Joker díky, také jsem si toho všimla. Je to škoda. Asi "Ulož to" vadilo, že to bylo tak jednoduché a hodně lidí už nevyužívalo jejich služby a hlavně to jejich rychlé placené stahování. Asi tím chtějí donutit uživatele, aby si u nich koupili to rychlé stahování. Přiznám se, že už jsem o tom také uvažovala. Za prvé to dlouho trvá, než tam ta capcha vůbec naskočí a za druhé jsou kódy tak zakamuflované, že se kolikrát spletu a musím čekat znova. Takže podle mého nepůjde o nic jiného, než o peníze. Prostě jako obvykle.
Děkuji za reakci, máte pravdu. Pokud chcete stahovat soubory rychle a nechcete za to platit, tak doporučuji stahovat přes torrenty. V podstatě je to stejné jako stahování z ulož.to, akorát si namísto klienta FreeRapid stáhnete klienta µTorrent 2.2.1 (například) a zaregistrujete se nejakém tracker webu, CzTorrent (například). Na CzTorrent si vyhledáte Vámi vybraný film, hru, hudbu, cokoliv, stáhnete z něj Vámi vybraný soubor s příponou .torrent, jakmile jej otevřete, tak si jej klient uTorrent převezme, zeptá se Vás kam má soubor uložit, a pak už to jede. Jste v podstatě limitovaná pouze rychlostí Vašeho internetového připojení a počtem uživatelů, který soubor sdílí, zároveň je to i bezpečnější, protože každý torrent na CzT totiž musí být schválen moderátory a je následně otestovaný uživateli, kteří jej stáhli před Vámi, uloz.to je takový odpad všeho možného, žádná kontrola zde neprobíhá a není zde moc veliký problém najít film s příponou .exe. Pokud chcete, tak si o tom něco nastudujte, najdete zde prakticky cokoliv. Co se legálnosti týče, je to stejné jako na uloz.to, najdete zde velký výběr legálního i nelegálního obsahu, nicméně to, co chcete stahovat, záleží jenom na Vás, v tomto ohledu Vám nemůžu radit
@kolikoli to máte pravdu, proto mám raději torrenty, ale je pravda, že takové ty méně známé filmy, hlavně ty festivalové je problém na CzT najít. Nicméně je toho tam hodně, seriál tazatelky "Dabing street" klidně i ve FHD
Pozor! Stahovat hudbu, seriály, filmy atd. z uložta je legální. Kdežto stahovat přes torrenty je nelegální (nelegální je sdílet, a když stahujete z uložta, tak soubor jde jenom ze serveru (od někoho) k vám, kdežto když shahujete přes torrenty, tak soubor jde ze serveru (od ostatních) lidí k vám, a potom naopak od vás k někomu dalšímu. To je smysl torenntů). Neříkám, že je pravděpodobné, že si na vás někdo došlápne, ale je to zjistitelné. Důležité je, že ihned po stažení začne seedování souboru, které je nutné ihned zastavit a torrent (ne stažený soubor) smazat, aby nedocházelo k tomu sdílení.
@kolikoli Spíše bych to napsal takto: Stahovat hudbu, seriály, filmy atd. z uložta je "legální". Nejspíše bude i rozdíl v tom, pokud bude někdo stahovat film nebo software, který pak bude používat a je jedno, jestli je program z uloz.to nebo odjinud, také jsem psal, že si má paní nastudovat problematiku torrentů, ona sice jde omezit rychlost uploadu nebo dokonce prý úplně vypnout v některých jiných klientech, nicméně je to proti smyslu torrentů, kdyby to takto dělal každý, tak nic jako torrent neexistuje
@jokeer Stahovat audiovizuální díla ze serverů jako je uložto nebo podobné, je legální v případě, že následně použijete toto dílo pro svou potřebu (tj. podíváte se na to, nebudete to nikde prodávat nebo promítat veřejně). Žádné uvozovky nejsou potřeba. Stažení seriálu z uložta, následné kouknutí a archivace nebo smazání, to vše je naprosto legální (zatím). Stahování softwaru je nelegální, ať už stahujete odkudkoli (teda, v případě, že ten software není zdarma).
Stahování čehokoli, co nevytvořil autor torrentu, je přes torrent nelegální. Stahování samotné tedy nelegální není, ale u torrentů posíláte soubor dál (i když o tom třeba nevíte) a toto sdílení už nelegální je. Ať už nastavíte rychlost uploadu jakoukoli. To, jestli je to "fér" nebo ne vůči ostatním uživatelům torrentů, je bezpředmětné. Navádět někoho aby stahoval přes torrent, je nabádání k (minimálně) přestupku, čímž porušujete pravidlo Z7.
A to říkám jako člověk, který taky občas ten torrent použije.
Tak já používám právě FR a i já tam všechny díly samozřejmě vidím , ale když na to kliknu, tak se objeví, tento soubor byl smazán. A je to tak u všech těchto dílů. Tak na to zkuste kliknout a uvidíte. A na to jsem se právě ptala. Ten kód se mi tam začal objevovat začátkem týdne. Stahuji velmi často, tak tohle vím zcela jistě. Stahuji přes FR pět filmů najednou a není to pomalé, třeba tříhodinové stahování jednoho filmu, jak tomu je, když jsem ještě nepoužívala FR. Když stahuji najednou všech pět filmů, tak je maximální doba tak jedna hodina na jeden film. Když třeba stahuji celé seriály a je jich třeba 20 a víc, tak se mi to dříve seřadilo do fronty a postupně se to spínalo samo. Stačilo namačkat a už si toho nevšímat. Ale to už asi teď nepůjde, nevím, zatím jsem to nezkoušela, nepotřebovala jsem to, žádný tak dlouhý seriál nyní nemám v plánu stahovat. Ale pro zajímavost to zkusím. Bude to ale zdlouhavější, protože u každé položky budu muset opisovat ten kód.
Zatím se nejlépe asi strefil Satam.
Já jsem zkusil náhodně 3. a 7. díl a mě to jde opravdu stáhnou normálně.
Teď se mi stáhnul ještě 2. díl. Ale ani u těch ostatních se mi neobjevuje "tento soubor byl smazán".
Tak pozor! Teď jsem to znova zkusila jako ráno, kdy bylo u všech napsáno, že byl soubor smazaný a ono to zase jde normálně. Tak neznám vysvětlení. Jestli byl nějaký výpadek, nebo něco řešili a nakonec to vyřešili, to nevím. Ale už není problém ani přes FR. Právě si je všechny stahuji. Já zkusila ráno a nešlo to, tak jsem se tady zeptala a pak jsem šla něco dělat a nezkoušela jsem to až teď. A teď už je to v pohodě. Jak dlouho to nešlo, nevím. Ale něco se určitě dělo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.