Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi holka - jak mám začít konverzaci

Od: matyas* odpovědí: 3 změna:
Ahoj, poslední dobou začínám mít plnou hlavu jedné jedinné holky, která se mi neuvěřitelně líbí, ale jsou tu vlastně tři problémy:
1. Věkový rozdíl: Poslední dobou hlavně myslím na to, zda-li není mezi námi dvoumi až moc velký rozdíl. Mě je 14 a jí je 11, a bojím se, že se lidé okolo mne začnou na to dívat že jsem pedofil nebo úchyl.
2. Kamarád, či něco víc: To je hlavní, tedy 2. problém, nevím jak poznat, že mne považuje za kamaráda, či něco víc.
3. Konverzace: Hlavní důvod, proč jsem tu. Pro mne to je fakt velký problém, protože to je první krok, při kterém se zaseknu a nejdu dál.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

2x

Hele, mistře, nechci tě zklamat, ALE :
1. V 11 letech se u holky ty opětující city nejspíš ještě neprojeví.
2. I kdyby, za úchyláka budeš.
3. V tomhle věku ji neukecáš, ani na ní nezafungujou ani peníze (ale počkej pět let a budeš zírat !)

Moje rada? Vím, že je to těžký, ale poohlídni se po něčem starším, tohle fungovat nebude... :(

liska5
hodnocení

0x

Tak jí řekni, že organizuješ soutěž v piškvorkách a sháníš hráče a hráčky. Nebo jestli by s Tebou nechodila do přírodovědného kroužku nebo na bruslení. Pak ovšem nesmí být nic víc. Jinam ji maminka nepustí.

lion
hodnocení

0x

Jenomže to má třeba ještě jeden háček. Co když si ještě hraje s panenkama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]