Ahoj, poslední dobou začínám mít plnou hlavu jedné jedinné holky, která se mi neuvěřitelně líbí, ale jsou tu vlastně tři problémy: 1. Věkový rozdíl: Poslední dobou hlavně myslím na to, zda-li není mezi námi dvoumi až moc velký rozdíl. Mě je 14 a jí je 11, a bojím se, že se lidé okolo mne začnou na to dívat že jsem pedofil nebo úchyl. 2. Kamarád, či něco víc: To je hlavní, tedy 2. problém, nevím jak poznat, že mne považuje za kamaráda, či něco víc. 3. Konverzace: Hlavní důvod, proč jsem tu. Pro mne to je fakt velký problém, protože to je první krok, při kterém se zaseknu a nejdu dál.
Hele, mistře, nechci tě zklamat, ALE : 1. V 11 letech se u holky ty opětující city nejspíš ještě neprojeví. 2. I kdyby, za úchyláka budeš. 3. V tomhle věku ji neukecáš, ani na ní nezafungujou ani peníze (ale počkej pět let a budeš zírat !)
Moje rada? Vím, že je to těžký, ale poohlídni se po něčem starším, tohle fungovat nebude...
Tak jí řekni, že organizuješ soutěž v piškvorkách a sháníš hráče a hráčky. Nebo jestli by s Tebou nechodila do přírodovědného kroužku nebo na bruslení. Pak ovšem nesmí být nic víc. Jinam ji maminka nepustí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.