Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztrapněná před klukem - Kamarádka, mi lhala!

Od: scorpia* odpovědí: 5 změna:
Přeji dobrý večer. Před několika měsíci, jsem se svěřila, kamarádce, které jsem hodně věřila, že se mi líbí jistý kluk z její třídy. A ona, mi hned poté, začala říkat, že se jí, údajně, svěřoval, že se mu také moc líbím a že jsem jeho budoucí láska a že mi píše nádherné básně atp. Lehko, jsem jejím sladkým řečem uvěřila a po nějaké době, jsem se zeptala konečně přímo jeho - a ejhle! Místo souhlasu a dalších sladkých slůvek, jsem se dočkala úplného opaku - řekl mi, že mé kamarádce, nic takového, nikdy neříkal, že je to lhářka, že ke všemu, nedokáže skládat básně a že ke mě, nic necítí. Jsem z toho zoufalá - ale zase, lepší poznat pravdu, než se utápět v bláhových snech.Jen mě to neskutečně bolí. Tohle, jsem od ní, tedy opravdu nečekala!Děkuji všem za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hfss
hodnocení

2x
No co, alespoň víte, že to není kamarádka.

hodnocení

2x

Dobrý den. Takto se kamarádky nechovají. Příště buďte opatrnější v tom s čím se komu svěřujete. Jinak si z toho nic nedělejte, že chlapec Vaše city neopětuje. To se Vám může stát ještě mockrát. Chápu, že se nyní necítíte nejlépe, ale zase už nemusíte snášet nejistotu a zbytečně doufat..Kluků ještě poznáte spoustu a na tuto nepříjemnost časem zapomenete. Ve výběru kamarádek si dávejte do budoucna lepší pozor!

iz*
hodnocení

1x

Je otázka, proč to kamarádka dělala. Jestli se tím jenom bavila na tvůj úkor, nebyla to kamarádka. Ale jestli si myslela, že ti tím pomůže, dodá naději, ... pak sice udělala hloupost, ale nezazlívala bych jí (kolik vám je let?) to.

still10k*
hodnocení

1x

Ztrapnění před klukem bych tomu neříkal, my kluci máme většinou rádi, když se s námi mluví na rovinu. A třeba jsi právě zadala příčinu k tomu, že si tě všimne a bude tě pozorovat, trochu se nakrucuj a uvidíš, třeba zabere :)

Nevím proč ti tohle ta tvá údajná "kamarádka" říkala, ale nemůžu přijít na žádný pozitivní motiv, proč by tohle někdo dělal, kromě hlouposti jak píše Ivzez. Ale před definitivním odsouzením bych si s ní ještě promluvil, lidi se někdy můžou v konkrétní situaci a kontextu špatně pochopit, třeba je to i tento případ.

hodnocení

1x
Také je možné, že kamarádka mluvila pravdu a ten kluk se zalekl a všechno před tebou zapřel... Styděl se.
Nic není ztraceno.
První krok jsi udělala ty. Zakopla. No bóže!
Když ho zase potkáš, usměj se, řekni mu Ahoj, jsi můj bejvalej, nebo budoucí? Potřebuji si to s tebou vysvětlit, abych měla jasno i s kamarádkou.
Pokud to půjde, tak si to případně zkuste vysvětlit i mezi "šesti očima".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]