Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Otázka zněla :" Jak je možné prospat celé dva dny v kuse."
Jednoduše.Váš organismus si vyžádal akutní pauzu ve formě spánku.
Což je ta nejlepší forma odpočinku.
Další věc - nehas,co tě nepálí
Při takové zátěži je podle mě normální prospat dva dny v kuse.
A jinak bych vám poradila to, co radí pletiplot. Jestli jste workoholik, zkuste něco vymyslet a začněte pracovat na živnost. Takové lidi, kteří dělají nad normy, stejně v práci ostatní zaměstnanci nemají rádi. Tak je tam nechcte, aby si dělali své normy, a vy se zařiďte po svém.
Klobouk dolů,mě se stalo,že jsem prospala jen celý den ,po noční so ráno-ne ráno.Možné je vše,my s vámi v posteli nebyli,musíte sám vědět jak kvalitně jste spal a zda jste spal v kuse či s pauzama...tělo někdy potřebuje spočnout , když má možnost.
Jinak dělat přes normy Vám zajistí pouze špatné vztahy v kolektivu,pochvaly od zaměstnavatele nečekejtetak to prostě nefunguje.Jestli máte málo práce,pomáhejte,střídejte druhé,to je záslužnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.