Ahoj doufám že tu najdu odpověď na svoji otázku. Už dlouho se mi líbí jedna dívka já viděl jistě náznaky že i já ji se líbím. Tuhle jsme se potkali pod vlivem a byla ke mě mnohem jak to říct prostě povolnější že jsme se i objímali, drzeli se za ruce a povídali si víc než obvykle byla sranda. Večer jsme spolu i prekvapive spali. Ráno vstávali společně moc slov neprehodili spis skoro zadne ale byla furt v poho a ja odcházel trochu rychleji dřív kvůli práci protože jsem zaspal. Odpoledne jsem ji potkal a ani mě nepozdravila, ignorovala me a všechno co řekla minuly večer jak kdyby neplatilo. Udělal jsem něco špatného? Já ji nevyužil a cítím se provinile. Je fakt že jsem ji nenapsal nic ale já byl sám dost zmateny a nevěděl co si o tom myslet. Mám ji napsat nebo si s ní promluvit? Dekuji
No co, příjemně prožitý večer a noc. A jde se dál, za dalšími zážitky a poznáváním. Až se s ní příště zase potkáš pod vlivem tak teprve zjistíš, jestli to pro ni něco znamenalo nebo jestli jí jedna zkušenost stačila.
@answertwo - Odpoledne jsem ji potkal a ani mě nepozdravila, ignorovala me a všechno co řekla minuly večer jak kdyby neplatilo. Vystřízlivěla - tak i tak.
Zdravím. Třeba je jí nepříjemné rozebírat to co se stalo pod vlivem alkoholu. Možmá je to pro ni uzavřená kapitola. My se zde můžeme také jen dohadovat. Promluvte si s ní, my nevíme jak jste se choval ten večer..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.