Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mě ignoruje?

Od: answertwo odpovědí: 6 změna:
Ahoj doufám že tu najdu odpověď na svoji otázku. Už dlouho se mi líbí jedna dívka já viděl jistě náznaky že i já ji se líbím. Tuhle jsme se potkali pod vlivem a byla ke mě mnohem jak to říct prostě povolnější že jsme se i objímali, drzeli se za ruce a povídali si víc než obvykle byla sranda. Večer jsme spolu i prekvapive spali. Ráno vstávali společně moc slov neprehodili spis skoro zadne ale byla furt v poho a ja odcházel trochu rychleji dřív kvůli práci protože jsem zaspal. Odpoledne jsem ji potkal a ani mě nepozdravila, ignorovala me a všechno co řekla minuly večer jak kdyby neplatilo. Udělal jsem něco špatného? Já ji nevyužil a cítím se provinile. Je fakt že jsem ji nenapsal nic ale já byl sám dost zmateny a nevěděl co si o tom myslet. Mám ji napsat nebo si s ní promluvit? Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

No co, příjemně prožitý večer a noc. A jde se dál, za dalšími zážitky a poznáváním. Až se s ní příště zase potkáš pod vlivem tak teprve zjistíš, jestli to pro ni něco znamenalo nebo jestli jí jedna zkušenost stačila.

lucie*
hodnocení

1x

Podle mě je zadaná nebo jí nejste dost dobrý,to prostě člověk(ženská) pozná až ráno,druhý den,kdy už uvažuje materiálně.*jasne*

hodnocení

1x

@answertwo - Odpoledne jsem ji potkal a ani mě nepozdravila, ignorovala me a všechno co řekla minuly večer jak kdyby neplatilo.
Vystřízlivěla - tak i tak.

hodnocení

0x

Zdravím. Třeba je jí nepříjemné rozebírat to co se stalo pod vlivem alkoholu. Možmá je to pro ni uzavřená kapitola. My se zde můžeme také jen dohadovat. Promluvte si s ní, my nevíme jak jste se choval ten večer..

iz*
hodnocení

0x

Pozdravit jste měl Vy ji.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, i žena umí nemilosrdně odkopnout, když dosáhne svého - a tato svého dosáhla, tak Vás odkopla. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]