Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvek od VZP na pohybové aktivity

Od: ondrous odpovědí: 1 změna:

Chtěl bych se zeptat. Koupil jsem si pernamentu do fitnessu za 2.300Kč na 3 měs. Vyčetl jsem z hlavní webové stránky VZP., že utrata musí být nad 1500Kč., aby vnikl nárok na dotaci 500Kč.,které následně rufundují. Zajímá mne, jestli po vypršení platnosti moji průkazky za 3. měsíce si mohu opět zažádat o další dotaci 500 Kč.na pohybové aktivity nebo se to počítá jen jako jednorázový příspěvek 1x 500Kč. za 12 měs.? Ještě mne zajímá, když bych si teď ještě přikoupil další pernamentu do bazénu souběžně s touto pernamentkou do fitnessu, tak jestli se bonusová dotace načítá 2x. Kolik lze max.peněz refundovat během roku 2018? Kamarádka má zase něco jiného refundaci 100% od zaměstnavatele bonus na jakékoliv sportovní aktivity. Prosím o upřesnění informací, jak to vlastně funguje u VZP.? děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jedná se o příspěvek v daném roce, max. hodnota je udána u jednotlivých aktivit, začíná POHYB, SNÍŽENÍ NADVÁHY, ODVYKÁNÍ KOUŘENÍ a končí JEŠTĚ NĚCO NAVÍC...u vašeho případu max 500,- Kč na pohybové aktivity (pokud zaplatíte 1500,-Kč a více) a dále na odvykání kouření (pokud kouříte a chtěl byste přestat) max do výše 2500,-Kč..a podobně na "aktivity"další...pokud splňujete podmínky a využíváte je...takže je dána max částka 1x v kalendářním roce za jednu "aktivitu"...a žádost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]