Dobrý den, zajímalo by mě jestli můžu požádat o provedení inventury týden zpětně. Prac. poměr jsem ukončila dohodou a už si neuvědomila, že měla podepsanou společnou hmotnou odpovědnost. Prosím o radu. doplněno 15.02.18 22:06: Dohodu o ukončení připravil zaměstnavatel. Já byla původně v dvouměsíční výpovední lhůtě. Když požádám teď, do kdy musí nebo by měl zaměstnavatel inventuru provést? Anebo mohu od hmotky odstoupit písemně? Děkuji za pomoc
Obávám se, že by zpětná žádost neprošla. Žádost je potřeba doručit alespoň 10 dnů nebo týden předem, aby měl zaměstnavatel kdy inventuru připravit. Zkuste o provedení předávací inventury požádat teď. Ještě neuplynulo tolik času, schodek by za týden nemusel být velký.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.