Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opožděná menstruace- stavy

Od: bolesti odpovědí: 10 změna:
Ahoj, uz 40 dnů nemám menstruaci.. Tyden mam neuvěřitelný tlak v hlavě a je mi na zvraceni. Co to muže byt? Doktorka rekla, ze to nic není..

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj, tlak v hlavě (zadržování vody) a pocit na zvracení je z nadbytku hormunu progesteronu. Když jsi nedostala menstruaci, progesteron stále převládá. Po menstruaci jeho hladina klesá a zvyšuje se estrogen, který takové problémy nedělá. Zkus na ten tlak v hlavě hodně pít, žádné kafe, méně solit, než to dostaneš. Na zvracení je dobrá věc zázvor. Uvař si z něho čaj, a ten popíjej, uklidní to žaludek. A buď trpělivá, určitě to dostaneš.

bolesti
hodnocení

Musím jít do školy, ale mám takové bolesti a stavy, že se bojím, že to nezvládnu..Co na to doporučujete?

iv®
hodnocení

1x
Nejvyšší čas navštívit gynekologa. Pokud menstruace byla a teď 40 dní nic, je něco špatně. Divím se že Vás tam obvodní neodeslala.
bolesti
hodnocení

Už jsem objednána. Podle nás je to nachlazení vaječníku, a proto menstruace nedošla a mám teď z toho ty stavy.
bolesti
hodnocení

Ted jsem se šla najist.. zacernilo se mi před ocima a Ja upadla.. Začala jsem mít bolesti jako pri silné menstruaci..celkem se trepu
iv®
To může být cysta... cokoli. Raději bych vyhledala pohotovost. Zvláště jestli jste omldlela.

an*
hodnocení

0x

Těhotenský test jste si dělala? Může to být i nějaká viróza, nebo vysoký tlak, zajděte k lékaři znovu.

doplněno 15.02.18 10:20:

Požádej doktorku o krevní test na štítnou žlázu.

bolesti
hodnocení

Je mi 16 let a jsem panna

hodnocení

0x

@bolesti - Doktorka rekla, ze to nic není.

Jaká - obvodní, gynekoložka? Vyšetřila vás nějak?

bolesti
hodnocení

Obvodní.
Poslechla mi srdce a zkontrolovala krk, poté mi ohmatávala břicho..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]