Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dát najevo že se mi líbí

Od: pravdolaskar odpovědí: 3 změna:
Dobrý den chci se zeptat jak dát najevo holce která je o 5 let mladší je mi 21 že se mi líbí? Ještě nejsme v kamarádské skatulce. Ale vím jestli tak budu pokračovat bez náznaku že se mi líbí tak tam budu zatím jsme se viděli asi 3x ale v práci za týden jsem poprvé ven mimo praci ale nevím jak si to ona vykládá . Pohledy do očí tam jsou s úsměvem to ano a ani neubírá rozumíme si ,ale co když to je jen z toho důvodu že jsme v práci tak je normálně milá? Další osoba mi řekla že o mě" basnila" ale to se dá vyložit různé. Díky za odpověď?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

udělej z toho pudovou záležitost

zajdi za ní a pozvi jí na rande

no a bud pude nebo nepude ;)

hodnocení

1x

Dobrý den. Pozvěte ji na kávu nebo na procházku. Přátelsky popovídáte, dozvíte se o sobě něco víc a a když bude mít o Vás zájem, domluvíte si další schůzku ve dvou.

iz*
hodnocení

1x

Pět let by, kdyby jí bylo 20 a Vám 25, nebyl takový rozdíl, ale šestnáctileté slečně může v jednadvacetiletý mladík připadat starý. Na šestnáctiletou slečnu nijak nespěchejte, do ničeho/nikam ji netlačte.

Jak si to vykládá, nezjistíte tady, musíte se zeptat jí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]