Nejste přihlášen/a.
Měla jsem mít s rande se svým přítelem, kterému je 18 let a mne 17 let. Byli jsme domluvení po škole, že se sejdeme. Čekám na něj ve smluvený čas s Valentýnskými dárky a můj brouček nikde. Tak mu volám a mobil jen vyzvání a nebere mi to. Tak jsem čekala před školou půl hodiny a nebyl tam. Náhle na mne volá moje spolužačka, že je v parku opřený o strom a líbá se tam s mojí nejlepší kamarádkou. Nemohla jsem to rozdejchat a rozplakala se z toho, je to velmi zranující a dnešní den Valentýna mám zkažený. Co byste dělali v mém případě při načapání Vašeho partnera s někým, komu jste věřili, měli ho rádi a on Vám toto provedl? Je to dvojí podraz najednou přítel a moje nej kámoška. Asi se z toho opiju a nejdu zítra do školy. Bolí mne to moc. Už nechci svátek Valentýna ani vidět.
Dobrý den. Tohleto je život, děvče. V životě se budeš muset potýkat s různými nezdary a nebudeš je moci všechny zapít do němoty. To není řešení. Úplně ze všeho nejlepší bude, když jim to štěstí budeš přát. Ten tvůj přítel přeci za nic nestojí, když ti byl schopný toto provést. A stejně hnusně se možná zachová za chvíli také té holčině, co tak náruživě líbal. Takže jsi o nic tak vzácného nepřišla.
Děvenko, první chyba byla, že jste mu volala - případné zdržení by měl vysvětlit a omluvit ten, kdo se zdržel. Druhá to půlhodinové čekání - 10 minut, nanejvýš "akademická čtvrthodinka" - a odchod. Zvlášť když byl čas setkání napevno dohodnut.
Jinak věřte zkušeným - o/pitím si nepomůžete. Kdyi dávno jsem dostala dobrou radu - starosti se nemáme pokoušet utopit v alkoholu, protože ty potvory umějí plavat.
A na nějakého Valentýna taky klidně zapomeňte - všechno to, co jste si představovala pro dnešní den, můžete klidně absolvovat třeba 26. května nebo 10. září. Jen bych doporučovala s jiným partnerem
"...10 minut, nanejvýš "akademická čtvrthodinka" - a odchod."
Tak to já to znám z opačné strany a trochu jinak: "Měla přijít v 5, teď je 6, počkám do 7 a když do 8 nepřijde, půjdu v 9 domů".
I takový je život. Ošklivý . Neopíjej se, ožralá slečna vypadá hrozně
. Máš další "nej" kámošku? Jo? Tak jdi s ní třeba na kafe, nebo do kina. Nebo jestli máš hezký vztah s mamkou, tak oslavte Valentýna spolu. Udělejte si hezký večer spolu.
. Mě taky ten "můj" strašně moc zklamal. Po dvaceti letech manželství
. Takže jsem dnes koupila kytku tulipánů a velikánský medovník a večer ho zbaštím se svými milovanými vnoučaty
. Život jde dál a svět se točí bez ohledu na to, jestli se smějeme nebo brečíme.
Hele. on tu lásku k Tobě asi tak neprožíval. Víš, kluci v jeho věku takoví bývají. Prostě ještě nejsou připraveni na vážný vztah. No, někteří na to nejsou připraveni celý život . Tebe chápu. Já jsem asi byla stejná. Zkažený svátek - tragedie. Není to tak! Za pár dní můžeš potkat báječnýho kluka a prožiješ s ním naprosto fantastický den - ať už to bude 5.květen nebo 8.leden
Co si mám tedy myslet o romantické lásce na Valentýna na kterého jsem se celý rok moc těšila? Měla jsem představu blaženého opojení, něžných doteků, líbání, hezkého milování při svíčkách a ploužácích. Vše se rozplynulo do ztracena
Největší problémy vznikají z nenaplněných očekávání, a tohle je zářný příklad. Čím víc úžasných podrobností si v duchu maluješ, tím víc se jich může nesplnit a tím víc zklamání se můžeš dočkat. Tak trošičku je to tvoje chyba - takové to představování si všeho možného bez opravdu reálného základu se vždycky vymstí.
tak za prvý je třeba nedělat ukvapené závěry
je třeba si ověřit co se stalo přítel moh mít třeba ůraz nebo mohla nastat jiná vážná situace co mu dát šanci aby to vysvětlil?
co když si kamarádka z nákého důvodu vymýšlí jak víte jestli to co ti říká je pravda?
za druhý pokud by se opravdu ukázalo že se na vás přítel vykašlal tak si holt najdete jinýho ste mladá máte si užívat a ne hned fnukat a stěžovat si
a za třetí kašlat na školu kvůli takový hlouposti jakou je nedostavení se na rande v nákej hloupej americkej svátek no ta bene se ještě kvůli tomu opíjet tak to je kravina největšího kalibru
radši popadni prvního kámoše co se ti líbí a užij si snim co tělo ráčí
Na nějakého Valentýna se vykašlete, je to pouze komerční záležitost, aby byly v obchodě kšefty. A co se týče vašeho přítele, tak jste ještě oba příliš mladí a to je doba neustálého hledání a zbírání zkušenosti. Opití se Vám nepomůže , akorát Vám potom bude blbě. Udělejte z toho přednost. Zjistila jste co je zač, dárky vám zbyly a vy jste volná a můžete krásně flirtovat s jinými. Život je krásnýýý a vy ho máte ještě celý před sebou . Není to super?
Co bych já udělala, povím ti co jsem udělala, jednou jsem byla na parníku se svým přítelem a vraceli jsme se domů tramvají. Můj přítel tam byl už dřív a vesele se bavil spíše dělal do ženský, /o puse není řeč/ o které mi řekl, že se mu kdysi líbila. Oddělila jsem se od známých, přišla jsem k němu a ubalila jsem mu takovou facku, že upad na refýž. Ženská když to viděla utekla někam do přilehlé uličky. Zrovna jela tramvaj a já se známými nastoupila. Nevím, nikdy jsem chlapa takhle nenapadla, co to do mě vjelo a ještě v tramvaji jsem říkala, je to možný, viděli jte to? Upozornuji byl to chlap dost udělaný, vysoký, byl tak překvapený, že čuměl jak puk. Asi za týden zvonek, a další a další dny, ale pro něj už jsem nebyla nikdy doma.
Lidi jsou zlí, někteří..nejen chlapi, i kamarádky jak vidíš. Aspoň jsi poznala, co jsou zač. Já ve dvaceti už s klukem bydlela a zničehonic se objevila jeho ex, že spolu měli randíčko a že čeká dítě...a teď co. Takových podpásovek jsem dostala desítky, možná stovky, podvody, lži, nevěry. Pokaždé jsem byla nakonec ráda, že jsem od těch šmejdů co nejdál. Neopíjej se, panáka si dej, pusť si muziku (rock nebo punk, ne ploužáky) a doufej, že další kluk bude lepší. počkej jestli se ti bude omlouvat, ale jak znám tyhle kluky, zítra bude ještě dělat že tě nezná nebo říkat, že na tebe čekal na jiném rohu,nebo podobnou opičárnu. Jinak je mi to samozřejmě moc líto, ale vidíš jak to tu je, někoho to potká po dvaceti letech, některou opustí chlap v těhotenství a to už jsou teprve potíže. Buď ráda, že to není horší...
Některý chlap udělá dítě, pak se na ženu vykašle a na dítě nechce platit. Tazatelko, buďte ráda, že jste se ho takhle zbavila. Nestojí za to trápení. Hezká přezdívka kvikvička
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.