Nejste přihlášen/a.
Ahoj včera jsem pomoc na jiném oddělení.Potkal jsem tam holku,se kterou jsme se začaly bavit a trochu dělat srandičky.Při těch srandičkách jsem jí z legrace řekl,že pokud mě bude zlobit,tak už tam nepůjdu.Ona mi mi odpověděla,že to ne.Myslíte,že má o mě zájem?
Možná jí nejseš úplně lhostejný, ale taky to nic neznamená, jen taková odlehčená konverzace. Tak si ty srandičky zopakuj. Ptát se jí, jestli Tě chce, je pitomost. Jak může chtít někoho, koho nezná. A jak by, chudák, měla odpovědět? A vážný tón by to pokazil. Když se s Tebou bude dál vesele bavit, tak navrhněte, jestli to neproberete někde u kafe. Hlavně se nevnucuj, netlač na pilu, buď pohodovej, milej, pozornej, ale měj svůj čas.. A tak zase někdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.