Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má o mě zájem?

Od: lenny21 odpovědí: 7 změna:

Ahoj včera jsem pomoc na jiném oddělení.Potkal jsem tam holku,se kterou jsme se začaly bavit a trochu dělat srandičky.Při těch srandičkách jsem jí z legrace řekl,že pokud mě bude zlobit,tak už tam nepůjdu.Ona mi mi odpověděla,že to ne.Myslíte,že má o mě zájem?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Moje věštecká koule mi říká, že nejde tak o zájem z její strany přímo o vás jako spíše o vaši pomoc. Přeberte si to, jak umíte.

hodnocení

1x
Ahoj.
Pokud jste spolu dělali srandičky,tak se Vám to oběma jistě líbilo,že?
Měl bys vycítit sám,zda mezi Vámi přeskočila ta pomyslná jiskra.
Já jsem Vás neviděla :-D

iz*
hodnocení

1x

Dejte nám na ni telefon nebo e-mail, někdo se jí zeptá za Vás...

hodnocení

1x

Zdravím. Když už jste spolu dělali ty srandičky, proč jste se jí nezeptal jestli má o Vás zájem? My si můžeme myslet co chceme. Správnou odpověď ale hledejte u té dotyčné slečny.

hodnocení

1x

nejlíp se to dovíš když jí zejtra pozveš na večeři a pokud bude souhlasit máš napůl vyhráno

pak už bude jen na tobě co stim dál uděláš ;)

liska5
hodnocení

1x

Možná jí nejseš úplně lhostejný, ale taky to nic neznamená, jen taková odlehčená konverzace. Tak si ty srandičky zopakuj. Ptát se jí, jestli Tě chce, je pitomost. Jak může chtít někoho, koho nezná. A jak by, chudák, měla odpovědět? A vážný tón by to pokazil. Když se s Tebou bude dál vesele bavit, tak navrhněte, jestli to neproberete někde u kafe. Hlavně se nevnucuj, netlač na pilu, buď pohodovej, milej, pozornej, ale měj svůj čas.. A tak zase někdy.

majsterjoe*
hodnocení

0x

To oddělení je někde v léčebně nebo se opravdu bavíme o dospělých lidech?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]