Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji,potřebovala bych poradit...mam problem s pleti-akne,dost me to trápí,mam zánet jakoby,mam to napuchlý,červený,na tváři i na čele,mela jsem to,nebo spíš mam to již mesic..mam antibiotika od pani kožní,ale už to pomalu mizi,ale trvá to,pocituji zmeny. . mam to prý z hormonu..nedalo mi to, a šla jsem za doktorem aby mi sesttra vzala krev, aby sem zjistila příčinu ,hormony mi nepřišly jako příčina,když se mi udelalo takový svinstvo,co sem nikdy nemela snad..doktor si taky z 90 proce nt ale myslel,že to jsou hormony,vzaly mi tedy krev,on mi udelal ster,krku,nosu, a pak mi vytiskl papíry na gynekologii, a zubni..k čemu? A ješte prosím vás..jsem pana,jak se mám objednat na gynekologii na stery,když jsem pana,co jim mam říct? že potřebuju vyšetření aby mi vypsaly papír k doktorovi,ale že jsem pana? jak mi to vyšetření udelaji? dekuju moc
Nedávno tady byl dotaz od holčiny,co je panna a musela na stěry a měla podezření,že má narušenou panenskou blánu...takže nebojte,chodí i panny na stěry,doktor to umí a jen se objednejte.Pokud máte svého gynekologa,tak ví,že jste panna.Pokud tam jdete poprvé aspon si udělá preventivní prohlídku a vezme i stěry.Tak i tak si poradí,není důvod to hlásit předem a není důvod se bát.
No a na zubní Vás posílá podle mě proto,že v zubech se mohou skrývat záněty a infekce se přes zuby dostává do krevního oběhu,takže může způsobit problémy jinde.
Stěr z čípku provede,že zasene tenkou trubičku,otvorem v panenské bláně a do trubičky prostrčí tenoučkou tyčinku a "ojede"čípek,prostě stěr.Není čeho se bát,když se vejde tampon a odtéká menstruační krev,tak o tom taky nevíš.Takže tohle vyšetření bude taky v poho,jednou se tomu zasměješjen se uvolnit,koukat do stropu,na nic nemyslet a za minutku je po všem.
...zasune...
Když sestře předáš tu žádanku o vyšetření, tak ona Ti poví, kdy máš přijít. Ověř si, jestli v tu dobu nebudeš mít menses. Na vyšetření si vezmi s sebou bílé ponožky a nějakou minisukničku, v kabince se vysvlečeš a tohle si na sebe vezmeš, abys tam nevešla, jak naháček, to se každá cítí hloupě. Řekneš, že se hledá příčina Tvých kožních zánětů a že jdeš na stěry a taky, že jsi dosud neměla styk. Lehneš na takové křeslo, co má na opěrky na paty. Panenská blána má dostečný otvor na odchod menstruační krve,tak na stěr použije tenký nástroj a stěr bude šetrný. Hlavně si pamatuj den začátku posledních menses, jaké vážné nemoci a operace jsi prodělala, a svou váhu a výšky. Založí Ti asi kartu, a pak už se dalších návštěv gynekologa nebudeš bát. Prostě je to nutnost a ten doktor tam od toho je. Každá tam chodíme.
Jinak jez zdravě s dostatkem zeleniny, cereálií, semínek, luštěnin a ořechů. Omez cukr, sladkosti a bílou mouku, těžká a smažená jídla, uzeniny, chipsy, colu, zrající sýry a mléčné výrobky obecně. Lidi, co žijou na jogurtech mívají málo železa a to zase nahrává Tvému akné. A hodně pij čistou vodu. Při kožních zánětech se užívá Zinek a B komplex. Pokud bereš antibiotika, kup si Lactobacily a užívej je, aby sis obnovila střevní mikrofloru, Na ty boláky si nesahej!
Vy jste úplně v p...i se vším, kupte si knihu od Mirzakarima Norbekova Jak se zbavit brýlí, určitě vám pomůže, moc pěkně napsáno, než se zlepšíte, tak poslouchejte doktory a pak půjde vše samo. Toto není vtip, taky jsem tomu nevěřila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.