Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, již jsem zkoušel tohle téma hledat, pokaždé nacházím jiné odpovědi, aspoň tedy popíšu svůj stav, snad najdete radu.
Cca 10dní mně pravidelně od rána bolí hlava, popsal bych to tak na spáncích,a současně v temeni a nejvyšší části hlavy, nos mám čistý, dýchá se mi dobře.Obvodní mně poslala na RTG, oční, ORL nezjistili nic.Velmi špatně se díky té bolesti soustředím na práci, ale moc dobře to nejde, bolest vítězí.Dýchání na plicích nepociťuju zhoršené, ale něco v těle mám, protože když jakoby zakašlu, vždy vychlustnu kus hlenů, zda to s bolestí hlavy souvisí nedokážu posoudit...
Když sem byl v suché sauně, cítil jsem se jako znovuzrozený po sauně a ještě další den, pak se opět vrátila bolest.
díky za rady..
Chce to další vyšetření, CT, MR možná odběr mozkomíšního moku. Hlavně se nenechte odbýt, že vás hlava bolí od krční páteře. Často to tak je, však co si budem říkat, kdo dnes nemá přetíženou krční páteř nebo není ve stresu. Ale než se určí, že je to jen od krční páteře, musí se vyloučit závažná onemocnění.
Příčinu déle trvající bolesti je potřeba hledat s lékařem. Pokud absolvovaná vyšetření příčinu nezjistila, měl Vás lékař poslat na další. Můžete si i prostřednictvím své zdravotní pojišťovny vyžádat konzultaci u dalšího lékaře. (Konzultaci hradí pojišťovna.)
Hlavně problém neřešte práškem proti bolesti (ten zaženete jenom bolest, příčina zůstane) a hledáním v internetu. To, co pomohlo jiným, Vám pomoci nemusí. Dokonce Vám to může uškodit.
No a na CT hlavy vás neposlala? Zuby máte v pořádku? A co krční páteř...no me jen tak napadá, ale nevím, nejsem lékař. Odběr krve nebyl? Klíště jste neměl? Už me nic nenapadá, ale radím pátrat dál, nenechávejte to.
Řešila bych to dál... Dokud nezjistíte, co to je. Hlavně jestli to potrvá delší dobu bez příznaků nachlazení - kdyby to bylo nachlazení, tak budete cca do 3 týdnů ok, pokud ne, tak se rozhodně nenechat odbýt. Otec měl bolesti hlavy při nádoru mozku, nechci teda strašit, ale taky to měl pořád "od krční páteře", dokud to nenarostlo tak, že už nemohl ani rovně chodit. A i ty závratě byly ze začátku "od páteře".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.