Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi čerstvých 14 let. 2. prosince 2017 jsem dostala svou první menstruaci. Měla jsem ji slabou, ale za to skoro týden. Od té doby jsem však menstruaci nedostala. Vím, že je zpočátku menstruace nepravidelná, ale tohle je už 73 dní a pořád nic.
Není něco špatně? Neměla bych navštívit gynekologa? Kdy by se měl vůbec poprvé navštívit gynekolog?
Děkuji za odpovědi
Neboj se,máš pravdu na začátku je ta nepravidelnost normální.Já měla taky vždy týden a matka mě to nechtěla věřit,protože ona měla jen tři dny a asi zapomněla,že to je u všech jinak natož v když jde o první menzes.
Gynekologa klidně začni navštěvovat,chodit na preventivky je důležité.Jednou za rok dojít na preventivku není zatěžující a člověk aspon ví,že je zdravý.Takže klidně k němu zajdi,stejně tam jednou budeš muset a jestli se menzes nedostaví,tak to zrovna proberte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.