Nejste přihlášen/a.
Zdravim radce,
chci se zeptat na vas nazor. Mam novou pritelkyni, se kterou se cejtim jako s zadnou pred tim. Zhruba po mesici mi ovsem zacala trosku pripominat moji mamku (vizualne). A celkem to vidim jako problem, predevsim v posteli. Jeste sme spolu nespali, kdyz sme spolu, tak me hodne rajcuje, ale kdyz sem myslel ze uz na to skocime, tak sem mel jakoby blok a myslim, ze tohle muze bejt problem.
Jde o to, ze si s ni neskutecne dobre rozumim. Skoro jako perfektni, az na postel. Mate nekdo nakou radu? Nechci ji ztratit, ale cejtim se celkem bezradnej jak tohle resit.
Najde se zde nekdo s podobnou zkusenosti a co byste mi poradili jak pokracovat?
Preji pekny den.
Zdravím. Pokud Vám na ni vadí něco již po měsíci, bude Vám to vadit čím dál víc. Najděte si jinou, nemá smysl se do ničeho nutit.
"Kapička"
Naprostý souhlas !
Pokud hledáš chyby na přítelkyni se kterou jsi tak krátkou dobu,rozejdi se s ní.Další Vaše společná existence nemá smysl !
@kapkanadeje: to neni tak, ze mi na ni neco vadi. Mne na ni nevadi nic, prave naopak. Ale obavam se otazky sexu. Ja s ni chci spat, ale nikdy sem tohle pred tim nezazil a trosku me to rozhodilo, kdyz sme se dostali k intimnostem.
Mel sem celkem dost pritelkyn a na kazde mi obcas neco nesedlo, proto to nakonec se vsema nevyslo. Tedka se ale cejtim naprosto uzasne, kdyz s ni travim cas. V moji hlave zacly behat i myslenky, ze je to mozna ta prava, se kterou chci mit opravdu vaznej vztah. Znam ji uz asi 3 roky jako kamaradku a vzdycky me pritahovala. Tedka sme to dali dohromady a je to vsechno skvely.
Na druhou stranu vim, ze mnoho chlapu ma pritelkyne, ktere jim pripomina mamku a je to prej neco prirozenyho. Pokud ano, tak myslim, ze neni problem. Ale jak sem zminil, nikdy pred tim sem tohle s mojema ex nemel a nevim tedka co mam delat. Zrovna tedka za ni jedu a vzdycky se moc tesim, ze spolu muzeme bejt.
Zdravím, a máš něco proti své mamince? Kojila tě , mazlil si se sní. Určitě ti dala ze sebe to nejlepší a bude tě mít celý život ráda. Tak to ber jako určité znamení zhůry. Vem to tak , že máš se svým tátou stejný dobrý vkus.
A pokud by ti to snad mělo trošičku vadit, tak holky se hodně mění. Obarvené vlasy a jinačí typ účesu také dělá své. A pokud jde o postel, tak neber zase toho Edisona tak vážně a zhasni. Myslím světlo.
Když jsem v 50ti letech ovdověla, tak jsem po nějakém čase hledala přítele. Na seznamkách a s jedním jsme si domluvili schůzku na V.N. pod koněm. Po prvním pohledu jsem u něj viděla rysy mého bratra, stejný typ účesu. Zašli jsme sice popovídat a na kávičku, ale já od začátku věděla, že to nepůjde.
Rozhodování bylo rychlé, i když se mi neříkalo lehce.
No tak když máš blok a myslíš, že tohle může být problém, tak byste se asi měli rozejít. Ihned teď za ní zajdi a rozejdi se s ní.
Ale vlastně na druhou stranu píšeš, že ji nechceš ztratit a že si s ní neskutečně dobře rozumíš...
Tak si hoď korunou a podle toho se rozhodni, jestli s ní zůstaneš nebo ne
To jsou zase dotazy typu "všechno na mém příteli je skvělé, je to ten nejlepší chlap na světě, nikdy jsem nikoho lepšího neměla, chci si ho vzít za muže a zůstat s ním až do konce života, ale víte... on má jaksi moc malý penis a to je pro mě obrovský problém a vždycky mám z toho strašlivý blok. Nevíte, co mám dělat?" To snad může myslet vážně jenom totální retard
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.