Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobírka bez adresy odesílatele

Od: satovka odpovědí: 2 změna:

Mám na poště dobírku už mi toi hlásili doma , jenže domů přijedu až za dva dny . Říkali, že na tom papíru k vyzvednutí zásilky co dává pošta není adresa odesílatele . Myslíte , že je to ok? nebo proč ten dotyčný neuvedl svou zpáteční adresu když jde o dobírku. je tam potřeba adresa nebo ne? Nikdy se mi nic podobného nestalo .Všude vždycky adresa byla. Je to ok ,?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Na oznámení o uložení odesílatel být nemusí, tam bývá uvedena pošta, z níž bylo posláno. Na zásilce už uveden bude. Ale taky je tam kontakt na poštu, tak si tam vy nebo někdo z domova zavolejte - podle podacího čísla by vám odesílatele mohli sdělit.

eulalie*
hodnocení

5x

Dobrý den. Ano, na papírku k vyzvednutí zásilky nebývá uvedená adresa odesílatele, možná tak maximálně tam bude podací pošta, celá adresa se tam fakt nevypisuje. Na balíku však adresa určitě bude uvedená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]