Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je to asi měsíc co se řeší tadyta situace: Někdo z mýho icq rozeslal mý nej kámošce sprostý nadávky, rozesílal kamarádům její fotky takový víc erotičtější a všichni mě teď nesnáší ... já to nebyl a nikdo mi nevěří ... ztratil sem kámoše , kámošky svou dívku a nikdo mi nevěří prostě nikdo! Řekla to ve škole a teď mi řekli že ještě jednou a dají mě na policii ... je mi 15 let a nejsem ničeho takovýho schopný .. mám tu kámošku rád ... nikdo mě nevěří a diví se .. řikají že sem zm*d a takový... a kvůli tomu sem nechodil ani do školy ... a až tam půjdu v lednu bojim se že mi někdo něco udělá ... prát se umim silný sem ale co když na mě pude skupinka? I ve se jít bojim :o( co mám dělat? zabít se?
Co dělat? V prvé řadě nerozdávat přístupová jména a hesla. Nebo volit taková, co se dají hůř prolomit. No a s tím, co se stalo se dá udělat IMHO jediná věc - sejít se se všemi najednou, omluvit se jim, pokusit se vysvětlit co se stalo a tohle ICQ už nepoužívat.
Nebo jiná varianta - nerozesílat nej-kámošce ze svého ICQ sprosté nadávky.
Vyber si podle situace - já ti do svědomí nevidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.