Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychické problémy?

Od: paula* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, poslední dobou cítím vyhoření. Mám špatnou pozornost, pořád jsem zamýšlená, cítím lenost jsem pořád unavená , nejratši chodím spát kolikrát protoze mě nic nebaví, přitom mám koníčky ale když se do něj pustím přestane mě to po chvíli bavit. Zaměřují se na vice koníčků ale začnu jeden pak druhý a mám v tom chaos a cítím nenaplnění. Nevím jak to přesněji popsat dlouho nevydržím u jedné věci a musím dělat druhou. Pro něco se nadchnu ale když k tomu má přijít tak se mi nechce a pak mám depky že nic nedělám že mě nic nebaví. Hodně se mi i mění nálada. Chvilku se směju potom jsem protivná a nic se mi nechce a pak si to vycitam. Nemám ráda stereotyp pak cítím flustraci. Musím něco dělat ale často jsem lenivejsi tak se mi nechce a ratsi ležím a pak zase mám výčitky. Myslíte že mam nějaké psychické problémy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nepřejte si vědět,co je syndrom totálního vyhoření.

To je potom masakr !

Vaše únava může mít řadu příčin.Kupř.hormonální výkyvy,jak již psala kolegyně "Kapička," nebo málo sluníčka,což je obvyklé v zimních měsících - chybí vitamín D,A.

Také je důležité brát v potaz Vaši životosprávu.Pokud baštíte fastoody,není se čemu divit.

Zkuste přejít na zdravou stravu - zelenina,ovoce,jogutry,kvalitní bílkoviny a především dostatek pitného režimu.

Pitným režim se rozumí voda,čistá pramenitá voda.

Ještě dodatek,máte dostatek spánku?

Ten nesmí chybět !

liska5

Přesně tak, Wampe! *placni* Jen mám problém s přihlášením, tak nemohu bodovat.

Liško,děkuji *placni*
---
Pokud máte problém s přihlášením,zeptejte se zde - odborníci na pc techniku Vám jistě milerádi poradí :)

hodnocení

1x

Dobrý den. Neuvádíte to podstatné - věk. Může to být pubertou, může to být přechodem. Hormony zkrátka pracují. Jinak pokud se ptáte cizích lidí zda máte psychické problémy, pak by bylo vhodnější popovídat si s nějakým psychologem, který Vám na toto dá přesnější odpověd, až si s Vámi o tomto popovídá osobně.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych tu rozladu přičetla i tomu hroznému počasí, co je venku. Žádné slunko, žádný sníh, jen zima, pošmourno, smutno. To se pak nechce dělat nic. Anebo co takhle splašené hormony v pubertě? Nepřejte si zažít, co je opravdové střídání nálad - jako tomu je například u bipolární poruchy. To, co popisujete, je jen takový slabý odvar nějakého vyhoření. Možná, kdyby svítilo slunko, měla byste hned lepší náladu. Zkuste do svého jídelníku zařadit jídlo s vitamínem B, nebo si kupte B-komplex. A nakonec - vždycky si můžete povykládat o svých problémech s psychologem, ne?

sebod*
hodnocení

0x

Paulo. Přečti si něco o prokrastinaci. možná je to Tvůj případ.

ssamarka
hodnocení

0x
Taky záleží na tom jestli to má nějaký důvod rozchod nebo že vam chybi vztah nebo jestli jste ve stresu z něčeho .Psychicky problém to muže byt i nemusí třeba pokud nemůžete byt v klidu nějaký třes nespavost plactivost to už je uzkostna porucha , zase naopak špatný myšlenky už je deprese.To doručují odborníka nejlépe psychiatra on pomůže a vím ocem mluvim dlouhodobý stres je spatnej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]