Nejste přihlášen/a.
zdravim jak si z internetu lze objednat kryt na mobil? jak poznám zda bude pasovat na ten muj? když nevim podle čeho to mám poznat...? krabičku memužu najit,tudiž mam jen telefon samotný.. a chtela bych si z internetu objednat kryt,ale každý kryt je jiný...z čeho to mám poznat aby mi seedla velikost?
1x
diesel Tak podívat se pod baterii například u mobilu Huawei P10 Lite je trochu problém...a nakonec tam označení ani nenajde...ale je to opravdu u tohoto typu v Nastavení...atd. Je to tu vlastně návod na výměnu baterie , pokud by někdo potřeboval...
doplněno 12.02.18 18:36:
mikihans u P10 Lite je na zadní straně pouze HUAWEI, nic víc, nic míň...ale je to v Nastavení, jak už mnozi psali
doplněno 12.02.18 18:38:
deniss zkuste dát foto přední i zadní strany, snad ho někdo pozná...
0x
Vy nevíte co jste si kupovala za mobil?Pkd jde o "chytrý" tak konkrétně Huawey,a nejen on to má v nastavení-jdete do nastavení-informace o tlf-tam je co je to zač.navíc snad každý ,i obyčejný nebo taky blbý,má základní info pod baterií!
doplněno 12.02.18 20:01:
Nonek asi neumíte vnímat čtený text? Já nikde nepíšu že KAŽDÝ to má pod baterií,píšu : "SNAD KAŽDÝ" a to je krapet trochu rozdíl nebo snad není?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.