Nejste přihlášen/a.
Plyšáky nikde moc nechtějí z hygienických důvodů ale určitě je vezmou v azyláku pro matky s dětmi ti to moc nezkoumají.
Nevim která ala nejspiš Sebod-zdejší rádce, dělá hodně pro matky v nouzi, já bych se ji zeptala, plyšáky zabalila a poslala, ona ví kde z nich bude velká radost, vás to bude stát pár korun poštovného a bude vás hřát u srdíčka, že jste hodně pomohla.
Já už tradičně takovéto nepotřebné, ale zachovalé věci, jako hračky, kabelky, bižuterii, hrnky, knížky i oblečení nosím do azylového domu pro matky s dětmi. Zazvoním a na prahu předám igelitku tomu, kdo otevře, aby se podělili. Pokaždé moc děkují. Najděte si na internetu, kde máte podobný azylák nebo charitu. Někde jsou kontajnery na oděvy a na nich je napsáno, že berou i hračky.
Dětský domov, čekárny či ordinace nepřicházejí v úvahu z důvody hygieny. Na plyšákovi prach utřít nejde. Nemáte v blízkosti kontejner od charity?
Dětské domovy o ně moc nestojí, ty mívají jiné sponzory a jiné požadavky.
Už to tady zaznělo,ale i já se přidám.Bavila jsem se s kamarádkou, co pracuje v hospicu a taky chtěla rozdat věci po dětech. Říkala, že z dětských domovů ji "vyhnali", že nic nepotřebujou a už vůbec né použité,stejně tak ve školkách, ale v azylovém domě a v Klokánku byli nadšení, vděční a její dary přebírali pomálu se slzami v očích.Já navštěvuji městské mateřské centrum(herničku pro děti)a mají tam na chodbě koutek s cedulí"na rozebrání",takže tam bych to dala a děti si na odchodu samy vyberou a odnesou.Popřípadě se přidejte na fb do místní skupiny maminek a vyvěste na fb ,že chcete darovat hračky(plyšáky)přihoďte foto a určitě se najde maminka v nouzi co se ráda ozve.Ony se některé tou nouzí nechlubí,takže samy se nepřihlásí,ale když uvidí foto,třeba Vám pisnou.
Potom už jedině kontejner na textil,ze kterého věci také putují na charitu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.