Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mladší o 8 let

Od: donovan odpovědí: 2 změna:
Dobrý den potřebuji poradit a omlouvám se za chyby ( mobil) . Cca 1 týdne se vidám s jednou slečnou na brigádě mě je 25 ona o 8 let mladší. Nějak mě to k ní táhne i když sem s ní na té brigádě byl 2krat. Je mladší ale celkem rozumná a ona mi řekla že mi to tu někdy ukáže ( prahu) a ze můžem někam zajít. Jenže i ze srandy mi říká že jsem starej. A mě se honí hlavou špatně pocity že pokud bych ji tedy někam pozval tak jestli nejsem divný že je moc mladá . Protože za celých 5 let co jsem se rozešel že slečnou která byla ve stejným věku jako je tahle momentálně jsem k jiný starší ani k žádný jiné necítil nic ani jiskru ale s touhle to je jiné. Mám strach že si jen něco nalhavam a i mám strach že jsem na ni moc starý že to je směšný . Tak to mě strašně drží zpátky a jsem pasivní i když cítím pravý opak . Může mi někdo poradit? Nebo zažil někdo něco podobného? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Chovej se tak, jak ti říkají tvé city. Já mám s manželkou odstup 12 let a nikdy nám to nevadilo. Brali jsme se když jí bylo 19 a mně 31. Teď je mi 62 a vše je v pohodě.

hodnocení

2x

Dobrý den. Pokud Vám dívka říká, že jste starý, tak to respektujte a nesnažte se o ni. Jsou páry kterým to i přes vyšší věkový rozdíl klape, ale přece jen děvčeti je 17 let a má určitě jiné zájmy než Vy. Pokud by stála o Vaši přízen, tak by Vám neříkala, že jste starý. Ani ze srandy ne. Asi by to neřekla, kdyby jí bylo třeba již 42 let a Vám těch 50. Ale v 17ti letech pro ni starý asi opravdu jste.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]