Nejste přihlášen/a.
Na bazoši bych je neprodával, čtenář si chce knihu předem prolistovat, zjistit, o čem kniha je. Navštivte několik knihkupectví, oslovte vedoucího, nabídněte několik výtisků. Nepočítejte však s tím, že je do vás odkoupí, spíše je vezme do komise. To znamená, že peníze dostanete, až se knihy prodají. Pokud se neprodají v dohodnutém termínu, budete si muset knihy vzít zpět.
Dobrý večer, já si prodávám knihy sám, protože nehodlám půlku a více její ceny dát někomu, aby ji měl v krámu na prodej. Prodávám přes Bazoš, Aukro, ebay atd. Za 13 měsíců, už mám půlku celého nákladu prodáno, když si to člověk sponzoruje sám a prodává jen stovky kusů, tak se nevyplatí dávat knihu do knihkupectví. Kdyby byl náklad v tisících kusech, tak je to o něčem jiném. Doufám, že víte co je povinný výtisk, viz wiki?
Já měl knihu vytištěnou na Slovensku (kamarád má nakladatelství), tam je povinný výtisk jen dva, nebo tři kusy. Samozřejmě jsem obeslal všechny knihovny v ČR a 70% knihoven si ji koupilo. Ty co je chtěly zadarmo, utřely nos. Najdete si na netu knihovny a nabídněte je ke koupi, třeba prodáte všechny jim a máte to v suchu.
A Kdo Vám dělal korekturu? Pokud by měla být kniha úspěšná, musí být bez pravopisných chyb. A já vidím, že jste zde napsala slovo zkusit "skusit". Pochybuji, že solidní knihkupectví přijme knihu do svého sortimentu, pokazili by si tím reputaci. Ale zkusit to můžete. A do národní knihovny, nevím, jestli přijmou knihu neznámého autora a bez náležité korektury a nejenom to. Takže tím si určitě hlavu lámat nemusíte. Ale můžete prodávat, nebo darovat svým známým. 10 knih není zase až tak moc a můžete mít dobrý pocit, že si knihu bude někdo číst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.