Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvláštní kluk

Od: louskacek odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, mám problém a vím, že mi asi nepomůže to napsat na internet a nikdo mi neporadí, ale třeba mě někdo přivede na nejakou myšlenku a aspoň se mi trochu uleví. Jsem holka a myslím si, že jsem celkem hodně empatická, vidím do lidí, vím, jak na ně, a prostě většinou se v nich vyznám. Je tady ale jeden kluk, který mě poslední dobou neskutečně upoutal a pořád mi vrtá hlavou, nemůžu z toho spát. Znám ho pět let, ale nikdy jsme se nějak moc nebavili. Jsme ale spolužáci a ti o sobě ví hodně ať chtějí nebo ne. Ono trávit s někým každý den, a někdy třeba (výlety) celý týden v kuse, už vám něco o tom člověku řekne. Jediné, co ale vím o něm je, že je neskutečně tajemný, nedostupný. Nikoho si nepouští k tělu, není moc vymluvny, přijde mi, že nemá snad žádného skutečného přítele. Většinou se ale baví s většíma skupinkama a i když moc nemluví, když už mluví, stojí to za to :D Je prostě vtipný a myslím, že je to fakt hodný kluk. Je taky velmi pohledný. Přijde mi ale, že nemá zájem o vztahy. Možná to zní špatně, ale kluk ve dvaceti letech už by přece jenom měl jevit známky zájmu ať už o jakékoli pohlaví. On se ale ke všem chová stejně, k holkám, ke klukům, je milý, ale jakoby prostě nehledal nic jiného, než chvilkové kamarády. Hodně žije svým koníčkem. Je společenský, umí se bavit, ale s mírou. Ještě nikdy jsem nikoho takového nepoznala. Je dost možné, že se prostě stydí, ale může se kluk s (nejspíše) nulovými zkušenostmi ve dvaceti letech tak. moc stydět a opravdu nejevit žádné známky o hledání vztahu? O vztahy se velmi zajímám a proto mi to tak vrtá hlavou. A co si budeme povídat, možná to zní, jakože si myslím, že život je jen o sexu, ale tak to není, jen se snažím vžít do role muže, kteří prostě mají určité potřeby. Vím, že nejsou všichni stejní, ale tohle. je prostě od přírody dané. Existuje vůbec kluk, který ani nedal pusu holce a prostě čeká na tu pravou, aniž by alespoň vyhledal nějakou zkušenost? Vždyť když nic nezkusi, nic nezjistí. Já se ještě s žádným takovým nesetkala. (promiňte kluci) Je možné, že může být homosexuál a bát se dát cokoli najevo? Ale je vůbec možné takovou věc před všemi a tak dlouho utajit? achjo

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Louskáčku, prosím tě, buď i nadále empatická, vidíš do lidí, víš jak na ně a vyznáš se v nich, udělej pro toho člověka, který nikomu neubližuje to, že ho necháš na pokoji a dovol mu být šťastným podle jeho představ a ne podle tvých. Svými postupy mu můžeš jen ublížit. A také můžeš upoutat nežádoucí pozornost lidí, kteří mu ublíží. Tobě by se také nelíbilo, kdyby se o tebe, podobným způsobem, zajímal někdo, o koho nestojíš. *hej*Pokus se chovat jako zodpovědný člověk a ne jako nudící se děcko.

figurek*
hodnocení

7x

no nevím. Já sem do téhle rubriky chodím hlavně proto, jak dobře se ve zdejších dotazech dá číst mezi řádky.

Říkáte že jste silně empatická a že vidíte do lidí. Tak si ještě jednou přečtěte váš dotaz. Tak co? Co vidíte? Vidíte to co já? Já ve vašem dotaze nevidím empatii. Já vidím samaritánský komplex a voyerismus.

A mám jedinou radu. Přestaňte ho zachraňovat a nechte ho na pokoji.

iz*
hodnocení

6x

Napadlo mne totéž, co Babkuzov: Chovejte se odpovědně jako dospělá a nepátrejte po tom, do čeho Vám nic není. Váš spolužák má právo na soukromí, nepokoušejte se nahlížet, kam Vás nepozval.

hodnocení

4x

Dobrý den. Pokud nejeví zájem o děvčata, tak to třeba může mít s tou orientací jinak. Spousta takových se to snaží skrývat, aby se nestali terčem narážek a posměchu. A možná patří k lidem, kteří si prozatím vystačí a o vztah nestojí. Přesto může takový člověk být milý, vtipný, společenský a v kolektivu oblíbený. Může mít jiné priority, než navazování známostí..Do hlavy mu nikdo nevidí a my ho neznáme, takže se můžeme jen dohadovat..

culdabulda1*
hodnocení

2x

třeba někde nějakou holku má?

achjo
hodnocení

2x

Plně souhlasím s těmi, kteří Vám doporučují nechat he na pokoji a nešťourat do věcí po kterých Vám nic není.

K jeho chování mě napadá i tahle možnost: Je silně věřící a chce se řídit pravidlem, že by měl hledat jen vážnou známost (ne nějaký flirt) mezi svými spoluvěřícími. Toto pravidlo platí ve všech církvích, ale ne všichni se jím řídí - možná, že on ano.

hodnocení

1x

@louskacek - Jediné, co ale vím o něm je, že je neskutečně tajemný, nedostupný.
Což vás svým způsobem provokuje - vy si myslíte, že "vidíte do lidí" a najednou se objevil někdo, kdo vám tu představu naboural. Víte, nebývá vždycky dobře snažit se "vyhrabat" cizí tajemství - vzpomeňte na pohádku o Modrovousovi. Ta sice dopadla dobře, ale běžně v pohádkách nežijeme.

Co vy víte, kde má kamarádky nebo kamarády - každý nemusí mít "zájem o vztahy" v kolektivu, kam sice docházet musí (škola, práce), ale jeho zájmy jsou jinde. Chlapec vystupuje slušně, přátelsky, společensky - a to by vám mělo stačit. To, že se nechová podle vašich představ není problém jeho, ale váš. Klidně si můžete i nadále pohrávat s různými možnostmi, proč je zrovna takový, jaký je, když nemáte ztovna nic lepšího k přemýšlení - ale nechte si to pro sebe.

hodnocení

0x

Sice nízké procento, ale jsou asexuálové.

dylin
hodnocení

0x
Třeba se jen boji "ME TOO" :D... To nevíme, proč je takový frajer a proč jste se do něj zamilovala. Zkuste ho svést, kdyz podle té otázky na nic jiného nemyslíte.

hodnocení

0x
Vem to pudově zdá se že se ti dotyčný líbí tak se pokus ho svést
No a bud ten problém rozlouskneš nebo rozlouskneš ☺

rozlousknuto
hodnocení

Tak už jsem to zjistil, řekl mi, že si není jistý svou orientaci ale asi je spíš na holky. A nestouram se v tom jen mě to zajímalo, protože jsme kamarádi a zbývají nám spolu ještě dva roky takže to chci vědět abych neudělala něco špatně
achjo

A ty jsi DKO?

Měníš jména, a jednou jsi kluk ("už jsem to zjistil") a jindy zas holka ("neudělala").

culdabulda1*

@achjo

- no dneska už přece existuje i třetí (nebo kolik) pohlaví, ne?

mirex*
hodnocení

0x

to figurek. To je dobrý postřeh.

Já mám zase dojem, že to spíš psal klučina, který se tak trochu opájí svojí "dokonalostí a tajemností", ale neví jak na holky a bojí se jich...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]