Nejste přihlášen/a.
Louskáčku, prosím tě, buď i nadále empatická, vidíš do lidí, víš jak na ně a vyznáš se v nich, udělej pro toho člověka, který nikomu neubližuje to, že ho necháš na pokoji a dovol mu být šťastným podle jeho představ a ne podle tvých. Svými postupy mu můžeš jen ublížit. A také můžeš upoutat nežádoucí pozornost lidí, kteří mu ublíží. Tobě by se také nelíbilo, kdyby se o tebe, podobným způsobem, zajímal někdo, o koho nestojíš. Pokus se chovat jako zodpovědný člověk a ne jako nudící se děcko.
no nevím. Já sem do téhle rubriky chodím hlavně proto, jak dobře se ve zdejších dotazech dá číst mezi řádky.
Říkáte že jste silně empatická a že vidíte do lidí. Tak si ještě jednou přečtěte váš dotaz. Tak co? Co vidíte? Vidíte to co já? Já ve vašem dotaze nevidím empatii. Já vidím samaritánský komplex a voyerismus.
A mám jedinou radu. Přestaňte ho zachraňovat a nechte ho na pokoji.
Dobrý den. Pokud nejeví zájem o děvčata, tak to třeba může mít s tou orientací jinak. Spousta takových se to snaží skrývat, aby se nestali terčem narážek a posměchu. A možná patří k lidem, kteří si prozatím vystačí a o vztah nestojí. Přesto může takový člověk být milý, vtipný, společenský a v kolektivu oblíbený. Může mít jiné priority, než navazování známostí..Do hlavy mu nikdo nevidí a my ho neznáme, takže se můžeme jen dohadovat..
Plně souhlasím s těmi, kteří Vám doporučují nechat he na pokoji a nešťourat do věcí po kterých Vám nic není.
K jeho chování mě napadá i tahle možnost: Je silně věřící a chce se řídit pravidlem, že by měl hledat jen vážnou známost (ne nějaký flirt) mezi svými spoluvěřícími. Toto pravidlo platí ve všech církvích, ale ne všichni se jím řídí - možná, že on ano.
@louskacek - Jediné, co ale vím o něm je, že je neskutečně tajemný, nedostupný.
Což vás svým způsobem provokuje - vy si myslíte, že "vidíte do lidí" a najednou se objevil někdo, kdo vám tu představu naboural. Víte, nebývá vždycky dobře snažit se "vyhrabat" cizí tajemství - vzpomeňte na pohádku o Modrovousovi. Ta sice dopadla dobře, ale běžně v pohádkách nežijeme.
Co vy víte, kde má kamarádky nebo kamarády - každý nemusí mít "zájem o vztahy" v kolektivu, kam sice docházet musí (škola, práce), ale jeho zájmy jsou jinde. Chlapec vystupuje slušně, přátelsky, společensky - a to by vám mělo stačit. To, že se nechová podle vašich představ není problém jeho, ale váš. Klidně si můžete i nadále pohrávat s různými možnostmi, proč je zrovna takový, jaký je, když nemáte ztovna nic lepšího k přemýšlení - ale nechte si to pro sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.