Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Je mi 28 a nedávno se mi stala nemila věc, při bližším kontaktu se ženou se nedostavila erekce dostatečná erekce, žena samozřejmě krásná známe se už tak tři měsíce a vidame se dlouho s toto byl první nás bližší kontakt, kdy se mohlo a mělo jit na věc, bohužel to neslo.
Je pravda ze jsem byl dost fyzicky utahany z práce náročný týden a poté i trochu pod vlivem alkoholu, 6 Plzni, 6 panaku vodky a asi tak tri panáky rumu.
Večer samozřejmě od 20:00 na nohou večírek, taneční klub a okolo 7:00 ranni se pak mohli jit na věc, předehra super ale pak nic.
Je pravda ze delší dobu jsem neměl sexualni styk, samozřejmě teď mám pochyby a myšlenky všude, i přítelkyni zřejmě napadlo ze pro me není dost atraktivni, přitom to není pravda.
Píšu to sem proto, abych se poradil co je nejlepší postup a řešení, jit k lékařů nechat se vyšetřit, následně jsem koukal na různé tablety posilující erekci pripadne mít pro priste nějaký nouzové resi a třeba Viagru,
Omlouvám se za delší dotaz myšlenky mam různé, tak me napadlo napsat sem dotaz.
Dekuji za odpoved
Je mi 28 a nedávno se mi stala nemila věc, při bližším kontaktu se ženou se nedostavila erekce dostatečná erekce, žena samozřejmě krásná známe se už tak tři měsíce a vidame se dlouho s toto byl první nás bližší kontakt, kdy se mohlo a mělo jit na věc, bohužel to neslo.
Je pravda ze jsem byl dost fyzicky utahany z práce náročný týden a poté i trochu pod vlivem alkoholu, 6 Plzni, 6 panaku vodky a asi tak tri panáky rumu.
Večer samozřejmě od 20:00 na nohou večírek, taneční klub a okolo 7:00 ranni se pak mohli jit na věc, předehra super ale pak nic.
Je pravda ze delší dobu jsem neměl sexualni styk, samozřejmě teď mám pochyby a myšlenky všude, i přítelkyni zřejmě napadlo ze pro me není dost atraktivni, přitom to není pravda.
Píšu to sem proto, abych se poradil co je nejlepší postup a řešení, jit k lékařů nechat se vyšetřit, následně jsem koukal na různé tablety posilující erekci pripadne mít pro priste nějaký nouzové resi a třeba Viagru,
Omlouvám se za delší dotaz myšlenky mam různé, tak me napadlo napsat sem dotaz.
Dekuji za odpoved
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Jeden by z toho div neměl otravu alkoholem a Vy byste chtěl ještě erekci? Buď se pije, nebo miluje.. co by to bylo za sex, vždyť byste ji ani nemohl políbit, to by byl odér..
stir®
No jestli ji líbal tam dolů, tak tam to necítila
Anebo byla možná v podobném stavu, tak ji to bylo jedno.
m86m®
0x
Tady o tom píší více:
www.dokonalysex.cz/poruchy-erekce-vystrazna-kontrolka-jiz-zavazny-problem/
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]