Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co napsat klukovi aby odpověděl

Od: majda04* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, před třemi lety jsem chodila do školy s jedním krásným klukem (tehdy mám bylo dvanáct, dnes je nám patnáct). Tehdy mi řekl, že se mu hrozně líbím atd. Po nějaké době jsme spolu dokonce chodili. Pak jsme ale každý šel na jinou školu a už jsme se neviděli. Tajně jsem na něj však myslela.
Náhodou jsem ho jednou potkala na zastávce a díval se na mě. Pak jsem ho našla na instagramu a napsala mu, jak se má a jako jestli si na mě vůbec pamatuje a jestli mě na té zastávce poznal. Přečetl si to, ale neodpověděl. Tak nevím, jestli mě jako ignoruje... Jako neslibovala jsem si od toho, ze spolu zase budeme chodit- samozřejmě bych to však chtěl, ale příjde mi neslušné, že si tu zprávu přečetl a ani neodpověděl... No zkrátka nevím, zda mu mám ještě napsat (ale jako abych nebyla dotěrná). Poradíte? A taky co bych mu měla případně napsat, aby odpověděl.
Děkuji za jakoukoli pomoc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Svět zahyne na sociální sítě.
Byl problém s ním už pohovořit už na tý zastávce?
Kdyby jsi nespoléhala na přiblblý sítě, už jste mohli třeba být spolu, případně by ti řekl, že nemá zájem.

hodnocení

8x

Asi se vám to nebude líbit - ale nic mu nepište.

První krok jste udělala - neozval se - to je snad dost jasná odpověď. Za tři roky jste už oba někde jinde.

ladinpraha*
hodnocení

5x

Pokud mám možnost kontaktovat někoho osobně, pak bych oslovení přes FB a podobné sítě považoval za vrchol neslušnosti a spíš projev nezájmu než zájmu.

hodnocení

5x

Váš instinkt Vám napovídá velmi dobře. Máte obavy, abyste nebyla dotěrná a to je správně. První krok jste udělala, on zatím nereaguje. Třeba je pomalejší a potřebuje si to promyslet, třeba uhodl kam tím míříte a on se tam už vrátit nechce. Psala jste, že jste spolu chodili. Třeba nechce navázat tam, kde to skončilo před časem. Není neslušný, ale neví jak reagovat, aby Vás třeba neurazil a proto raději neodpověděl. Kdyby byl z toho letmého "setkání" nadšený jako Vy, tak by odpověděl, nebo na Vás zamával, nebo udělal první krok on. necht to jak to je a už na to nemyslete. Žila jste svůj život bez něho, i před tím náhodným setkáním, budete žít i dál.

iz*
hodnocení

3x

Majdo, chceš někoho manipulovat a po cizích lidech žádáš, aby ti s manipulací pomohli? Vzpamatuj se!

Neměla´s ho hledat v internetu ani jej nijak obtěžovat. Respektuj to, že o komunikaci s tebou nemá zájem. (Kdyby o tebe měl zájem, byl by tě oslovil už na té zastávce.)

72mona3*
hodnocení

2x

Nikoho nelze donutit k odpovědi *nevi* Zkusila jsi to, teď je to na něm. M.

hodnocení

1x

Dobrý den. Nepište mu. Jak sama vidíte, ignoruje Vás a neprojevil zájem s Vámi navazovat komunikaci. Nevnucujte se mu, bylo by to skutečné dotěrné. Nevynucujte si u něho pozornost dalším psaním!

looney*
hodnocení

1x
"Nechceš přijít na noc"?Na to zaručeně odpoví

rv*
hodnocení

0x

Ale klidně mu napiš znovu a klidně mu vynadej, že ti neodpověděl. I na zastávce bych ho seřval. Třeba je nesmělý, nevzpomíná si, vzkazy od neznámých rovnou vyhazuje. Vždyť je vám jen 15, tak to neber tak vážně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]