Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přechod u muže

Od: stana* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Je mi 63let. Hodně se potím. Výsledky odběru krve mám v pořádku. Doktorka mi řekla že si musím již na pocení zvyknout. Jdu třeba na hodinovou procházku a přijdu hodně spocený. V noci se též potím vlasy na hlavě. Dále již delší dobu mám problémy se spánkem nemužu pořádně usnout. Co se týká sexu mám větší potřebu jak přítelkyně. Procházím přechodem a to se po určité době zlepší? Zakoupit si v lékárně přípravek na zlepšení problému které jsem uvedl? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Někdy stačí změnit jídelníček a přidat víc fyzické aktivity = zhubnout. Pak často mizí i pocení. Dobré je začít s pravidelným otužováním. Klidnému usínání může vadit řada drobností: nevhodná matrace, velký polštář a příliš teplá přikrývka, světlo nebo nevyvětraná místnost, sledování filmů pozdě do noci atd. Polknout tabletku je snadné, ale pokud nezměníte životní styl, tak pro své zdraví vlastně nic neuděláte.

id
hodnocení

1x

Žádné přípravky nekupujte, stačí se vícekrát sprchovat. Ke stáří bývají problémy se spánkem, zkuste řešit čajíčky na dobré usínání, zklidnění. Se sexem neporadím, to si vyřešte pokud možno doma.

Daleko větší problémy zažívají ženy v přechodu a ještě žádná na to neumřela:)

liska5
hodnocení

0x

Kupte si hořčík /Mg/ , nejlépe s B komplexem! Je to na pocení i nespavost. Někde píšou až 300mg hořčíku denně. A taky pijte čaj ze šalvěje. Ten ale né déle než měsíc. Obecně zlepšete životosprávu. Zdravou stravu a pohyb na vzduchu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]