Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s bývalou

Od: deennyy odpovědí: 11 změna:

Ahoj chci znát názor a rady pokud nějaké vůbec existují . Přítel má 2 leté dítě s moji bývalou kamarádkou z dětství rozešly se protože ho podváděla a utekla za jinym a z přítele udělala pochopitelně psychopata atd . Potom sme se potkaly a zjistily že si rozumíme a byly spolu také mám dítě 7 leté to vše by bylo pochopitelně v pořádku kdyby nedělala zle. Pořád dělá dusno a naschváli pořád otravovala posílala malou nemocnou když byl syn nemocný začala diktovat že prostě k nám pojede že to je problém přítele a nezajmají že syn má horečky atd asi sem ho měla poslat na mars . Začalo to pokračovat tím že jí vadí že sme jí chtěly vzít k mojí rodině popřát(babiččce) k narozeninam a že určitě jí představíme jako babičku atd takže prostě problém že by se vídala s moji rodinou pořád my předhazuje že prostě nejsem rodina a že s přiteem nemám nic společnýho . Jako by se mě snažila pořád vyšoupnou dělá to mezi mnou a přítelem dusno jak se donás pořád nabourává .Teť čekáme jak začně malou posílat proti mě aby mě nenáviděla a já nevim proč ale prostě si myslim že tomu nezabranim nemam se jak bránit a obávám se že nás to rozdělí dle přitele je to psychicky labilní člověk a histerka . Prosím má stím někdo njakou zkušenost a radu?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tomu guláši moc nerozumím, ale jedna rada je jasná: Od bývalky oba co nejdál a styky s dcerou pokud to nejde jinak, nechat upravit soudem. Jinak se z toho brzy zblázníte.

deennyy
hodnocení

Dobrý den Děkuji za odpověď no ono jde o to že my se snažíme držet dal .Jenže jak se má něco řešit problém tak je zle protože ona není schopna něco řešit jako normální člověk pořád se snaží diktovat jak co bude pořád mě vystrkuje i mě osočila ze začátku že ji beru dceru (protože sem sni měla společnou fotku z výletu a dala se na facebook)zakázala my to .Prostě pořád takovýhle naschvály Já si nedokážu představit co ještě bude následovat a jak mám Mít s přítelem normální rodinný život .A vzhledem k tomu že její matka je také od mala posílala proti přítelkyni jejího táty a nenáviděla jeho i ji a pote i jejich děti tak očekávám ze to samé bude učit i malou proti mě fakt nevím jak tuhle situaci řešit jsem zoufalá

V tomto stavu bohužel žije 90% rozvedených mužů.

Takže 1. Není vaše nadřízená, nemá vám naprosto co poroučet. To si prostě nenechte. Nejlepší je dělat mrtvého brouka. Na nic nereagovat a v ničem /hloupém/ ji neposlechnout.

2. Dítěti dávat lásku a porozumnění. Pokud si s malou budete hrát, povídat a blbnout, nikdo jí nic o vás nenakuká. Bude cítit, že ji máte rádi a odmění se vám.

3. Jak už bylo výše napsáno, legalizovat všechny styky soudem, aby nemohkla nic proti vám podnikat. A pak si můžete jet kam chcete a ex nemůže vůbec nic.

4. Nenechat si otrávit život. Ano, sednout si a probrat problémy, třeba během půlhodinky, ale pak si zakázat zbytek dne na to myslet, mluvit o tom, řešit to stále dokola. Opravdu by vás to rozdělilo.

deennyy
hodnocení

Děkuji , my se snažíme dělat mrtvého brouka ale když ji ignorujeme tak začne vypisovat na facebooku smsky nereagujete tak začne vyvolávat Mé i příteli.Je to strasne těžký proto se snažím najít někoho kdo si Tim prošel a jak to vyřešil.
iz*

S vystavováním fotek dětí v internetu pozor! Obzvláště u dítěte, které není Vaše.

Tak není tak těžké ji na fcb vyhodit z přátel, zrušit spojení messengerem a pokud bude volat zbytečně, tak jí říct, že příště jí to nevezmete a pokud to zrovna bude něco důležitého, tak to bude její vina.

deennyy
hodnocení

Já ji na fb nemam , fotky jsem samozrejme odstranila na její přání .No jenže přítel se sni nechce hádat a byt za zle takže není jak se bránit takže nad Tim mávne rukou a zvedne to ovšem co se tyče mě Já to musím trpět to její chování kemě a věčný nespokojenosti abych nevyvolala zle příteli cokoli malý dam nebo koupím je stim také problém a vrací my to s nějakým nesmyslným důvodem prostě mě neustále stavi do situace kde my jasně dává na jevo že sem cizí a vždycky budu.
id

Vždyť cizí jste a pořád budete. Pokud holčině něco koupíte, nechá si to u vás a nevidím v tom problém. Vy nic neřešte, to je věc vašeho přítele. Přece jí nechcete dělat náhradní matku? Časem můžete být kamarádky, nic víc, ona svou matku již má.

deennyy
hodnocení

To samozřejmě nechci ji dělat mámu .Jen nevím jak ven s teto situace.

hodnocení

0x

@deennyy - Já to musím trpět to její chování kemě a věčný nespokojenosti abych nevyvolala zle příteli cokoli malý dam nebo koupím je stim také problém a vrací my to s nějakým nesmyslným důvodem prostě mě neustále stavi do situace kde my jasně dává na jevo že sem cizí a vždycky budu.
Nemusíte to trpět.

Nemusíte jí brát telefony, nemusíte holčičce dávat dárky s sebou domů k mamince, nemusíte nijak reagovat na to, co píše v sms nebo na fb - ovšem na druhou stranu ji opravdu nemusíte brát popřát paní, kterou asi ani moc nezná. Ona je - stejně jako vy - pro tu malou opravdu cizí. S tím se budete muset smířit - stejně jako s tím, že pokud přítel "nad Tim mávne rukou", vy s tím nic nemůžete dělat nic. Jen si jí za všech okolností nevšímat.

deennyy
hodnocení

Jo asi máte pravdu skusim ji ignorovat nezvedat telefon nic . K rodině ji brát radši nebudu nebude žádný problém a snad půjde normalne žit rodinný život.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]