Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci znát názor a rady pokud nějaké vůbec existují . Přítel má 2 leté dítě s moji bývalou kamarádkou z dětství rozešly se protože ho podváděla a utekla za jinym a z přítele udělala pochopitelně psychopata atd . Potom sme se potkaly a zjistily že si rozumíme a byly spolu také mám dítě 7 leté to vše by bylo pochopitelně v pořádku kdyby nedělala zle. Pořád dělá dusno a naschváli pořád otravovala posílala malou nemocnou když byl syn nemocný začala diktovat že prostě k nám pojede že to je problém přítele a nezajmají že syn má horečky atd asi sem ho měla poslat na mars . Začalo to pokračovat tím že jí vadí že sme jí chtěly vzít k mojí rodině popřát(babiččce) k narozeninam a že určitě jí představíme jako babičku atd takže prostě problém že by se vídala s moji rodinou pořád my předhazuje že prostě nejsem rodina a že s přiteem nemám nic společnýho . Jako by se mě snažila pořád vyšoupnou dělá to mezi mnou a přítelem dusno jak se donás pořád nabourává .Teť čekáme jak začně malou posílat proti mě aby mě nenáviděla a já nevim proč ale prostě si myslim že tomu nezabranim nemam se jak bránit a obávám se že nás to rozdělí dle přitele je to psychicky labilní člověk a histerka . Prosím má stím někdo njakou zkušenost a radu?
V tomto stavu bohužel žije 90% rozvedených mužů.
Takže 1. Není vaše nadřízená, nemá vám naprosto co poroučet. To si prostě nenechte. Nejlepší je dělat mrtvého brouka. Na nic nereagovat a v ničem /hloupém/ ji neposlechnout.
2. Dítěti dávat lásku a porozumnění. Pokud si s malou budete hrát, povídat a blbnout, nikdo jí nic o vás nenakuká. Bude cítit, že ji máte rádi a odmění se vám.
3. Jak už bylo výše napsáno, legalizovat všechny styky soudem, aby nemohkla nic proti vám podnikat. A pak si můžete jet kam chcete a ex nemůže vůbec nic.
4. Nenechat si otrávit život. Ano, sednout si a probrat problémy, třeba během půlhodinky, ale pak si zakázat zbytek dne na to myslet, mluvit o tom, řešit to stále dokola. Opravdu by vás to rozdělilo.
@deennyy - Já to musím trpět to její chování kemě a věčný nespokojenosti abych nevyvolala zle příteli cokoli malý dam nebo koupím je stim také problém a vrací my to s nějakým nesmyslným důvodem prostě mě neustále stavi do situace kde my jasně dává na jevo že sem cizí a vždycky budu.
Nemusíte to trpět.
Nemusíte jí brát telefony, nemusíte holčičce dávat dárky s sebou domů k mamince, nemusíte nijak reagovat na to, co píše v sms nebo na fb - ovšem na druhou stranu ji opravdu nemusíte brát popřát paní, kterou asi ani moc nezná. Ona je - stejně jako vy - pro tu malou opravdu cizí. S tím se budete muset smířit - stejně jako s tím, že pokud přítel "nad Tim mávne rukou", vy s tím nic nemůžete dělat nic. Jen si jí za všech okolností nevšímat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.