Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,absolutně nikde nemůžu najít a to hledám už 3 hodiny ucelené informace do čeho patří když ve virtuálním světě Second Life vydělám virtuální peníze a zaměním je za reálné koruny nejdříve přes Lindex od Linden Lab-ty mi strhnou 7 USD a ty mi pošlou v dolarech na paypal a já si je pošlu na svůj účet.Jde to z Ameriky.Pokud se to stane více než jednou jde o podnikání,ale jakou živnost mám ohlásit,když jinde nepracuju a nemám to na smlouvu.Je to živnost volná nebo svobodné povolání?A pokud to neohlásím a už to bude více než jednou,co mi hrozí?Jakou pokutu zaplatim nebo snad můžu jít i do vězení?A když to ohlásím pozdě,jaký bude postup FU?Fakt mi to za ty nervy nestojí,když člověk dělá na DPČ tak má vše placené a nemusí se o nic starat,ale běda,jak něco začne sám a už musí platit jak mourovatej a přitom výdělek je trapnej.A není jisté jestli se to vyplatí.Prosím poraďte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.