Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , tenhle problém mám už od začátku nového školního roku , jedná se o mluvení vždycky jsem mluvil normálně , ale po prázdninách když jsem chtěl něco říct pletli se mi slova a neříkal jsem háčky , a tenhle problém mám už 0,5 roku a furt se to nezlepšilo , ale problém je právě jenom ve škole doma mluvím normálně nevíte čím to je popřípadně jak to zlepšit?
Zdravím, na to asi půjde těžko odpovědět. Kolik je ti let? Zkus zapátrat v paměti kdy to začalo a jestli se v té době něco nestalo, co by bylo jako spouštěcí mechanizmus. Neprožíváš právě pubertu?
Co bych dělal na tvém místě? Požádal bych nějakého moc dobrého kamaráda , aby mne když budu takto mluvit nahrál na mobil. Pomůže ti to když potom půjdeš třeba na logopedii , aby lépe pochopili tvůj problém. Já jsem měl ve škole problém s R a tak jsem požádal kamaráda aby mne neustále opravoval- pomohlo to. Zkus mluvit pomaleji a přesně artikulovat. Čti doma nahlas a jak říkají herci přehrávej to. Hodně štěstí .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.