Nejste přihlášen/a.
Nezdar je součástí objevování nového, nutí uvažovat co bylo špatně a zkusit to jinak. Vzddát to je vpodstatě útěk, to jsi neusela ani začínat. Já se řídil heslem "nejsem tak blbej abych to nepochopil, když to někdo byl schopen vymyslet"
a to mi dokázalo dát vytrvat v řešení problému, jednou to trvalo 3 měsíce úsilí a pak najednou cvak , a byl to jasný jak facka...
Asi bych uvažovala o nižší úrovni svého zájmu a pokračovala mezi začátečníky. Nepíšete, o co se jedná, ale zájmové hodiny a kurzy bývají placené. A pokud mezi lidi, kteří chtějí konverzovat v cizím jazyku a jsou na úrovni podmiňovacího způsobu, přijde začátečník, tak je zdržuje a oni mají oprávněný pocit, že za své peníze dostali "málo". Podobně nemohu chodit hrát volejbal, když zatím neumím pinknout do míče atd.
U některých zájmů je úplně jedno, na jaké úrovni je nový člen kolektivu, ale někdy může nováček výrazně negativně ovlivnit průběh placené hodiny. Pak není divu, že se ostatní brání. Ty projevy zloby jistě nejsou nadávky, ale jsou to jen výzvy, abyste základní dovednosti a znalosti získala někde jinde.
@divka - jak byste se zachovali... ostatní na vás byly zlí...smani a napodobování té osoby
Jak? Zasmála bych se s nimi - "To jsem ale nemožná, co?" A dodala - Ale vy mi určitě někdo poradíte, abych byla co nejdřív taky tak dobrá jako vy."
Vy nevíte, že smát se někomu můžeme i jen proto, že nás pobavil? Ne proto, že mu chceme ublížit? To by komici nesměli vyjít na pódium
Nedovedu si představit zájmový kroužek, kde jsou zlí na úplného začátečníka. To vám tak snad jen připadá, ne?
Snad každý ví, že víceméně všechno na světě se dá naučit opakováním. Třeba kreslení se časem naučí i úplný kresličský antitalent. Totéž platí i pro zpěv nebo pro tanec. Nic nevzdávejte, taneční kroky vašeho mistra si natočte na mobil a cvičte a opakujte a opakujte a opakujte. Výsledek se dostaví vždycky.
Človek dokáže hodně, když hodně chce. Záleží, jak se rozhodnete, když si řeknete, že se to naučit musíte, tak se do toho obujte, jestli to jde procvičovat i doma, tak do toho. Ono neco vypadá hodně složitě, ale neustálým opakováním se to změní a pomalu se začnete zlepšovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.