Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz. Chtěl bych se zeptat jak platit na Aliexpressu, když jsou tam ceny v dolarech, ale učet mám v korunách. To si normálně objednám za $ a banka si to už přepočítá, nebo jak to je? Diky za odpověď
Na aliexpressu si můžeš nastavit i kč a víš kolik to stojí hned,a ano v bance se to přepočítá podle aktuálního kursu,platím tak i do polska kde je psaná polská měna.mám čs spořitelnu,nevím jak je to jinde
Při platbě si dávejte pozor na vkládání dat karty - NEUKLÁDEJTE SI KARTU PRO PŘÍŠTÍ PLATBY !
Mohlo by dojít ke zneužití.
No já zase u banky mám všechny internetové platby nařízené s potvrzením sms kodu - ale u KB to často nejde a dvakrát mi účet vykradli. A to jsem platil jednou, podruhé jsem dobíjel kartou kredit na telefon.
KB už mám jen z nutnosti - podmínka lepšího procenta na hypotéku - jakmile bude po fixaci, okamžitě utíkám. Hlavně že se chvástají ochranou zdarma a certifikátem.
mBanka mi platí 10 let platby na aliexpress, e-bay, i platby hotelům v zahraničí atd. - nikdy žádný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.