Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak tohle přeložit?

Od: user7 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

překládám si teď něco a s těmihle větami si nevím rady. S některými jen částečně, s některými vůbec:

1. I love to meet new people and get to know what makes them tick

2. Delayed gratification is a virtue that I hold to

3. I can understand if I am being unreasonable

4. I believe in Action this Day

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

2x

1. Miluju seznamováni s novými lidmi a poznávání toho, co je pohání

2. Držím se hesla "neříkej hop dokud nepřeskočíš" --- tohle je hodně kruté překlad,*mir*

3. Pochopím když přeháním

4. Věřím v dnešní akci

user7
hodnocení

Moc děkuji! Jenom to 4. - Nebude to spíš něco jako: Věřím, že se věci nemají odkládat.?

krtek66

je to možné...tohle jsou typy vět, které lze přeložit vícero způsoby...já to pochopil takto..ale ta 2. je maso...to jsem líp nevyšpekuloval..třeba mě někdo opraví

111®
hodnocení

0x

co říká Google?

user7
hodnocení

Google není úplně důvěryhodný překladač, takže ten bych do toho nezahrnovala.

Ale jak myslíte:

1. Miluju seznámit se s novými lidmi a seznámit se s tím, co z nich dělá
2. Zpožděné uspokojení je ctnost, kterou držím
3. Dokážu pochopit, jestli jsem nerozumný
4. Věřím v akci tento den

To není důstojný překlad, který vyhledávám.

elane

Tak ono to stačí trochu počeštit, zkulturnit, ale rozumět tomu snad je možné i tak:

1. Hrozně ráda se seznamuju a novými lidmi a zjišťuju, co je motivuje / co je pohání.

2. Odložená odměna mě fakt baví. (Význam bych chápala jako: Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. Nebo: Na odměnu si rád/a počkám.)

3. Dokážu pochopit, že jsem to přehlal/a.

4. Dneska věřím v Akci. (Zřejmě ve významu: Dneska to udělám. / Dneska se to stane. / Dneska jdu do akce).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]