Nejste přihlášen/a.
Chystáme se v měsíci březnu s rodinou do Hurghady na týdenní dovolenou od CK. Již při zakoupení zájezdu nás prodávající informovala, že s účinností od 18.února se ruší občerstvení v letadle na trasy kratší 4,5 h.letu. Vždy toto občerstvení vč. nealko nápojů bylo bezplatné podle našich zkušeností u letecké společnosti. Změna je podle mluvčí aerolinek na základě sjednocení standardu Evropských leteckých společností. Myslím si, že to není úplně pravda. Zahraniční CK. z Německa lítají Lufthansou a toto mezinárodní opatření se jich netýká a do Hurghady dávají zdarma jídlo a nápoje. Tak opravdu nevím pravou příčinu, co českou leteckou společnost Travel Service (Hladolet) přinutilo k tak zvláštnímu opatření nechat lidi v letadle hladovět. Touto společností lítají snad včechny CK. u nás na dovolenou. Máme malé děti a už vím dopředu, že budou v letadle plakat z hladu a žízně. Odlet sobota ráno 00.15h. po půlnoci, čekání na odbavení 2 hodiny, 4,5 hodiny letu, tranfer do hotelu 1h., příjezd kolem 8h. ranní. Náramky all inclusive dostanene v hotelu na recepci mezi 12-13h.polední. Budeme tam čekat další 4 hodiny ve vestibulu o hladu. To znamená více, jak 12 hodin nejíst a nepít. To je příšerné co si můžou k českým klientům dovolit. Ta letecká společnost tomu dala akorát ještě korunu. Potíž je v tom, že si nemůžeme vzít na palubu letadla ani svojí vlastní svačinu ani nápoje. Jednou jsme letěli zpět, dostali do autobusu ranní snídaňové balíčky a na letištní kontrole nás donutili to vyhodit do koše. Prodávají catering v letadle za peníze, ale příšerně předražený a menu stojí 1400Kč. v jednu stranu na 1 os. To nepřipadá v úvahu a na letišti jsou ceny též příšerné. Máme z toho už dopředu moc nepříjemný pocit a nevíme, jak to vyřešit? Donést pro bezpečnostní kontrolu na letišti doklad od lékaře, že alespoň děti mají nárok si vzít svoji vlasní svačinu a pití z domů? Hádat se tam s nimi moc nechci ani je přemlouvat, že děti nechci nechat o hladu tolik hodin. To co udělali, tak odradí určitě mnoho rodin cestovat s touto sobeckou leteckou společností. Chtěli bychom to v případě nějakých zdravotních důsledků našich dětí řešit soudní cestou a podat na leteckou společnost žalobu.
Můj názor? Nikdo vás nenutí (nenutil) kupovat tuto dovolenou. Informaná jste byla - jak píšete - od začátku.
Když se vám to nelíbí, nemusíte to akceptovat.
@lukaskovapavla - Potíž je v tom, že si nemůžeme vzít na palubu letadla ani svojí vlastní svačinu ani nápoje.
Můžete si je koupit jakmile projdete kontrolou - jistě, jsou o něco dražší, než v marketu, ale jednou za rok s tím snad nemůže být problém. Dokonce ani pro důchodce není - fakt.
Náramky all inclusive dostanene v hotelu na recepci mezi 12-13h.polední. Budeme tam čekat další 4 hodiny ve vestibulu o hladu.
Další, s prominutím, nesmysl - běžně si do kufru přidávám něco právě kvůli tomu, abych nebyla hlady až do prvního jídla. Ostatně ve většině hotelů jsou obchůdky, kde tu sušenku a pod. koupíte taky.
Prodávají catering v letadle za peníze, ale příšerně předražený a menu stojí 1400Kč. v jednu stranu na 1 os.
To je seriózní informace od CK nebo se jen domníváte? Třeba u Fischera uvádějí něco jiného:
Servis na palubě na letech Travel Service od 16. 2. 2018
Nabídka nadstandardního cateringu na letech společnosti Travel Service
Menu plus 350 Kč - Předkrm, teplé jídlo, desert, voda, káva, čaj (bez alkoholických nápojů)
Dětské jídlo – Baby meal 170 Kč - Zeleninový příkrm, ovocný nápoj, 1 kus ovoce
Další nabídka viz fischer.cz/...
Na druhou stranu, volit dopravu na dovolenou podle toho, jestli v letadle dostanu bagetku nebo plastovou misku s něčím jako jídlo, mi připadne přehnané
létáme s dětmi též na dovolenou (do Egypta sice ne), ale to je asi jedno, to, že se během těchto kratších letů nepodává zdarma jídlo ani káva, čaj (vodu jsme dostali) platí už od loňska) Jinak pokud pro děti vezmete svačinku, dokonce i pitíčko, v Praze na letišti Vám ho nikdo nevyhodí. Jiná situace je ovšem na letištích při letu zpět, tam už musíte zakoupit až po odbavení nebo následně na palubě letadla.
Ano to vím a osobně s tím nemám problém, když mám hlad nebo žízen proste si to koupím. Ale pokud na to tazatelka nemá, tak at nikam neletá. Popřípadě hledá jinou dovolenou / letí např z německa nebo rakouska se společností, která mi ty služby nabídne. Nikdo ji nenutí letet s travel servise
Jednoduché, hlavní příčinou je snaha ušetřit. Tak jako šetříš ty na dovolené. Můžeš letět na jinou dovolenou do jiné destinace v jiné třídě, kde dostaneš několik jídel. Ale ty se spokojíš s Egyptem. Já myslím, že když se najíte před odletem, tak ten let už vydržíte. Ono se dá i bez toho jídla celý den vydržet.
Hladolety nastupují ... při tom občerstevní na palubě bylo zaváděno i z důvodu, aby se cestující při letu zabavili a tolik neřešili strach z létání.
Na pražském letišti už tak hrozné ceny nejsou, ale stále si můžete vzít prázdné lahvičky a naplnit si je na záchodě vodou. Tatranku nebo jablko v příručním zavazadle mi nikdy nikdo neřešil, a asi by prošel i řízek nebo paštika. A kdyby neprošel, tak by to asi byla zajímavá debata ... asi to příště z hecu zkusim!
V okolí hotelu nejsou žádné krámky nebo restaurace, abyste si tam po příjezdu něco koupili?
Travel Service občerstvení na chartrových letech na palubě podávat nebude..My létáme z Vídně s Air Cairo nebo Fly Niki a tam podávají jídlo i nealko pití v ceně letenky.O hladu nemusíte být,při odletě z Prahy si múžete svačinu z domu na palubu vzít sebou,nevyhodí vám ji.Pití si zakoupíte po poslední kontrole těsně před vstupem do letadla v automatu,jiné pití vám nepovolí.Žaloba a soudní cesta je bezpředmětná.Leťte z Mnichova,Drážďan,atd a jídlo taky dostanete.
Tvůj pohled je dost zkreslený minulými zkušenostmi.
Píšeš že jídlo na palubě letadla bylo bezplatné - to není pravda. To jídlo někdo musel vyrobit, zabalit a přepravit do letadla a to zadarmo nikdo dělat nebude. Takže mohlo být v ceně letenky.
No a protože konkurence v letecké přepravě je veliká, tak se společnosti snaží snižovat náklady (ušetřit, aby zákazníkovi nemuseli příliš zvedet cenu letenky).
Do zavazadla, které se přepravuje v zavazadlovém prosotru letadla si můžeš nabalit svačiny, pití, prostě jakékoliv jídlo. Tam neplatí žádné omezení kromě hmotnosti a rozměrů zavazadel.
A pokud v letadle slušně požádáš o kelímek vody, tak dost pochybuju, že tě odmítnou.
Nebo můžeš jet autem, autobusem, vlakem, trajektem nebo lodí. Než tam dojedeš tak se obrátíš a pojedeš zase zpátky, ale budeš si moct po cestě koupit jídlo a pítí kde budeš chtít.
Konkurence v letecké přepravě je sice veliká, ale konkurence v charterových letech z CZ je v podstatě nulová.
ČSA před cca 5 lety dobrovolně odešla z trhu charterových letů. Management ČSA firmu asi cíleně likvidoval, přenechával trh konkurenčnímu Travel service, firmu postupně rozprodával, no a dnes je vlastníkem ČSA Travel Service. ... a výsledkem tohoto konkurenčního prostředí jsou hladolety ...
"Potíž je v tom, že si nemůžeme vzít na palubu letadla ani svojí vlastní svačinu ani nápoje."
Na palubu si muzete vzit jidlo i napoje. Napoje si muzete vzit kazdy i z domova do kufru a neni treba nakupovat ani na letisti. Do kabinoveho zavazadla si muzete vzit napoj take, je nutne je predlozit zvlast ke kontrole. Muzete si vzit nekolik po 100ml. Potom zalezi individialne na kontrole, jestli vam pusti vice. Pro deti jsem nikdy nemel problem projit, i kdyz si kazdy vzal treba 200ml.
U travel servisu stoji aktualne 0,5l piti na palube cca 50-60Kc, coz je jako v restauraci. Neni treba se desit 1400,-.
Legracni je, ze tam, kde to zacalo, tedy v USA, jsou ted mnohem benevolentnejsi nez ted v Evrope.
A já jsem zase velmi překvapená, jaká se tu zvedla vlna solidárnosti s leteckeckou společností, která je na tom opravdu "strašně špatně a nevydělává skoro žádné peníze". Je na tom dokonce tak zle, že odmítá nabídnout lidem i občerstvení, během dlouhého letu, protože to by už úplně zkrachovala. Ale zatím nikdo neprojevil solidárnost s paní, s obyčejným člověkem, který je z vašich řad a má určitě ty samé problémy co máte Vy. Nevíte, kolik zaplatila za letenku letos, jestli více, nebo méně než loni. Já bych řekla, že méně to určitě nebude. A docela chápu její obavy o děti a nerozumím vaší necitelnosti vůči jedné z vás a nechápu, proč se všichni stavíte za dopravní společnost, která na tom určitě špatně není a která možná i vykořisťuje své zaměstnance, lidi jako jste vy. Podle mne to je určitě minimálně bezohledné vůči cestujícím, kteří za letenku platí. Zadarmo tam nesedí. Možná, že kdyby paní platila výrazně méně, než v době, kdy bylo jídlo na palubě samozřejmostí, tak v tom případě by se tento krok ze strany společnosti pochopit dal. Ale tomu teda nevěřím. Nevím kolik jídla si může sebou vzít, a také nevím, proč by měla pro celou rodinu kupovat jídlo v prostorách letiště, kde jak všichni víme, je všechno předražené a hlavně není ani moc dobré. nemluvím o drahých restaurací, na kterou určitě ta paní nemá prostředky.
Já Vás milá paní chápu. Ale určitě sama nic nezmůžete a buďte si jistá, že se k Vám nikdo nepřidá. S tou pozdější žalobou na společnost, v případě nějakých zdravotních problémů Vašich dětí neuspějete a ani na to nemyslete. Spíš se soustřeďte na to, jak zjistit, jaké jídlo si můžete sebou vzít do zavazadlového prostoru, abyste něčemu podobnému předešla. Ani žádné doporučení od lékaře Vám nebude nic platné. Cesta je pro děti dlouhá a jídlo jim určitě pomůže ji překonat. Jinou radu nevidím. A příště s takovou společností prostě necestujte.
Myslím, že je správné dávat věcnou radu, bez solidárnosti nebo nadržování komukoliv. I když budu s paní soucítit, nic to nemění na faktu, že občerstvení na krátkých tratích je přežitek.
Jethro, zrovna s Tebou se hádat nechci. Věcnou radu jsem jí dala, hned dvě. Ostaní je věc názoru. Mám prostě odlišný, než ostatní. Ta paní byla spíše napadána, hned v první odpovědi je to jasné.
Cesty na dovolenou autobusem jsou delší, než let do Egypta a taky se na palubě nesevíruje občerstvení zdarma.
Myslím, že tazatelka jen potřebovala upustit páru - jinak by si informace alespoň ověřila.
Ale cesty autobusem se odehrávají za úplně jiných podmínek. Lidé mohou mít sebou tolik jídla co chtějí a nikdo jim v tom nebrání. V případě nutnosti, může řidič autobusu zastavit a tak dál. To je příklad, který se opravdu nedá srovnávat s cestou letadlem.
Suzymon, promiňte - vy vlastně tvrdíte, že "Ta paní byla spíše napadána, hned v první odpovědi je to jasné." (potrefená...se ozvala ) - 14.55
A potom vlastně radíte totéž: "A příště s takovou společností prostě necestujte." - 13.56
Jenom tvrdím, že paní přijala podmínky, které znala předem, neříkala jsem nic o tom, jestli se mi to líbí nebo ne. Ale když je přijala, tak si těžko bude úspěšně stěžovat. S tím nic nenaděláme, dopravní společnosti (a nejen) chtějí vydělávat, my zase chceme jezdit a ušetřit. Ale když už: řešila bych to asi tak (pokud se opravdu nesmí vůbec nic vzít s sebou) , že bych dětem koupila něco k jídlu a pití, a sama bych se to vydržela (a dokonce jsem si teď připomněla, že jsem něco takového občas udělala, když jsem měla děti malé). Přece když mohu koupit zájezd do Egypta, tak na 2 limči atd. snad ještě mám, i když je to předražené.
Aknelko, tak jestli jste z toho, co jsem napsala pochopila, že se ozývám jako ta potrefená husa, je to Vaše věc. Vaši dedukci sice nechápu, ale to není nic divného, když jsem ta husa. A víte co je na tom to nejlepší, že mi zrovna Váš názor nějak vůbec nevadí. Za tím, co jsem napsala, si stojím. To je vše. Ale chápu, že se Vám to jako té nepotrefené, nelíbí. A je zajímavé, že jste si z celé mé odpovědi vybrala pouze jedinou a poslední větu, která byla naprosto logická.
Suzymon, urazit jsem vás určitě nechtěla. A tou potrefenou - jsem myslela sebe. Když jste napsala...hned v 1. odpovědi... - tak ta byla moje .
A navíc vůbec nechápu, proč tady Vy řešíte na co Vy máte nebo nemáte. Tazatelka se tohle vůbec neptala. Vysvětlila tady co se jí stalo a já ji pochopila. Vy ne. Vy jste z toho vydedukovala, že Vy máte na "limču". No a já věřím, že i ona má na tu limonádu. Jenomže o tom její dotaz vůbec není. Ale to už je jak je vidět, nad Vaše chápání. Takže ty husy si nechte příště pro sebe. Tím spíše, že vůbec nemáte ani ánung o tom, jestli já cestuji, nebo ne, a jak. Tak nevím, proč bych měla já, být tou potrefenou husou...
Aha, tak dobře. To jsem si nevšimla, že jste to byla Vy. V tom případě se klidně omlouvám.
Předměty, které lze převážet jen za určitých podmínek
Cukrářské výrobky - Zákusky, dorty a podobné výrobky můžete převážet bez omezení, pokud neobsahují tekutou složku, která je zakázána.
Dětská výživa - Dětskou výživu je povoleno převážet, v případě tekuté výživy ale pouze nezbytné množství na dobu letu. Její nezávadnost budete muset prokázat např. ochutnáním.
Potraviny - Například pečivo, marmelády, džemy, nebo masné výrobky, salámy a klobásy lze převážet bez omezení. Výjimkou jsou potraviny obsahující tekutou složku. Ty musí být v zavazadlovém prostoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.