Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přes koho poslat zásilku do 50 kg?

Od: zasilka1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, přes koho poslat zásilku o celkové hmotnosti do 50 kg (reálná hmotnost je asi 48 kg).

U České pošty to platí zřejmě jen pro nějaké smluvní dodavatele. Doporučíte mi prosím někoho s rozumnou cenou, ideálně vyzvednutím na místě určené adresátem a doručení na místo určené adresátem v rámci ČR? Zásilka bude samozřejmě zabalena.

Děkuji.

doplněno 07.02.18 18:47:

ještě doplním, že není možnost to dát na paletu, prosím tedy nějakého přepravce, který by to zvládl i bez palety. děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co www.toptrans.cz?

zasilka1
hodnocení

a jste si jistý, že by to vzali bez palety? Když se posílalo cokoli nad 50 kg, tak trvali na tom, že to má být na paletě...

Jistej si nejsem, jedine se zeptat primo u nich, .
Ty jsi to mel nad 50 kg a on to ma do 50 kg.
Nasel jsem jen toto:
- S TOPTRANSem můžete přepravovat od jednotlivé obálky, nebo balíčku až po několikapaletové zásilky na jednu adresu, na kterékoliv místo v České nebo Slovenské republice.
- Obal zásilky musí odpovídat uvažovanému způsobu přepravy. Za škody, způsobené nevhodným balením neručíme, naproti tomu jsme připraveni Vám poradit - případně provést zabalení (zafóliování) na našich překladištích za, pro Vás přijatelný poplatek.
- V případě, že povaha zásilky vyžaduje, aby s ní během přepravy včetně manipulace bylo zacházeno určitým způsobem, je povinen příkazce zajistit, aby zásilka byla označena manipulačními, nebo výstražnými značkami na každém jednotlivém kusu
- V případě nedostatečného obalu, je zasílatel oprávněn pozdržet přepravu a zásilku opatřit vhodným obalem. O této
skutečnosti musí být příkazce obratem informován, a ten musí balné písemně potvrdit. Balné bude účtováno dle
aktuálního ceníku, uvedeného na webových stránkách www.toptrans.cz (dále jen "Ceník"). Pokud příkazce balné
odmítne, zasílatel je oprávněn přepravu odmítnout a vrátit zásilku zpět odesilateli na náklady příkazce.
- Při hmotnosti jednotlivého kusu nad 700 kg je příkazce povinen zajistit technické podmínky jak pro nakládku, tak i
vykládku.

hodnocení

0x
Jako obvykle doporučím Zavezu.cz
Pro nestandardní zásilky je to super věc.
zasilka1
hodnocení

Myslíte to Zavezu.cz, co se propaguje na inzerátech na seznamu.cz? Na to jsem se díval a přesně jsem to nepochopil. Hlavní překážku tam vidím v tom, že tam chtěli tuším platit něco kartou. Kartu nemám, chci zaplatit hotově při dodání (dovezení) případně poslat peníze poštovní poukázkou.

Bohužel je opravdu nutná platba předem kartou.
Na seznamu se to ukazuje proto, protože seznam tam má 20% podíl.
Celé to funguje tak, že zadáte poptávku (co, kam, kdy a cca za kolik chcete převézt). Následně Vám převozníci dávají různé nabídky.
Když se Vám některá nabídka zalíbí, tak ji přijmete a v ten okamžik za ni zaplatíte kartou.
Peníze ale nedostane převozník, ale zůstávají u Zavezu.
Po úspěšném doručení zásilky, (které vy musíte potvrdit kódem) dostane převozník 80% a 20% si nechá Zavezu.
.
Hlavní myšlenka je vytížení převozníků, kteří zadanou trasou stejně jedou a můžou tak nabídnout nižší cenu než běžní dopravci.
Mám pro zákazníky z tohoto portálu najeto přes 5tis km jako převozník a nikdy s ničím nebyl žádný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]